Poraďte prosím - Prevenar nebo Synflorix?

05.11.2009

Ahoj holky, mám takovou prosbu, Kubík má naočkovanou už 3x Hexavakcínu a dneska v poradně mi dr. řekla abych si rozmyslela do příště, jestli ho necháme očkovat Prevenarem. Jelikož byl dost nemocný s průduškama, tak nám to prý doporučuje. Tak jsem teď sedla k netu že se něco dozvím a zjistila jsem že je na trhu ještě něco podobného - Synflorix. A teď babo raď :? jsem z toho totiž jelen :00: Vůbec nevím pro co se rozhodnout, jestli teda vůbec nechat očkovat ale to asi jo. Holky poradíte mi? Máte nějaké zkušenosti dobré nebo špatné? :\/: Díky za každou odpověď.. :a: Hanka
Jo a malej bude mít za 3 dny 11 měsíců, takže to jsou snad 2 vakcíny.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Fakt to máte každá jinak.. ale i tak díky. Já někde četla že děti po Prevenaru měli zánět stř.ucha takže přítel ho moc dávat nechce, tak u nás to bude asi taky ten Synflorix, i když mi ho dr. vůbec nenabídla, ale zeptám se jí na to.

TADY SE ASI NEDOZVÍŠ, CO JE NEJLEPŠÍ-JEDNI DÁVAJÍ PREVENAR, JEDNI SYNFLORIX
MY DALI SYNFLORIX

Ahoj, já bych šla do prevenaru. Od nového roku se bude na českém trhu prodávat novější vakcína - na 13 druhů pneumokoka (doposud je prevenar na 7).
Viz http://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2009_22.htm
Pro mě další důležitou informací při rozhodování je i to, že prevenar je na trhu déle než synflorix - o něco déle vyzkoušený..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka