zelena stolice, mam jit na pohotovost?

05.11.2009

holky mam doma 7 tydenni m,iminko a ma hovinka zelene ja trava. co mam delat? mampockat do zitra? je cela nespokojena. moc dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

zelená stolice se vyskytuje když maminka spořádá moc cukru... mlíčko pak daleko víc kvasí a dítě bolí bříško... což si myslím, že je váš případ :)

Matýsek měl zelenou, když jsem flákala jídlo, třeba jsem jedla celý den jen rohlíky :s: ... někdo tvrdil, že je to tím, že co papá maminka se objeví v mlíčku, tudíž že je to "nevýživné" mlíčko, tak honem uvařit pořádnou véču :a:

Ahojky Haničko, já bych asi zítra vzala kus bobku a zašla s tím k Dr. Pro tvůj klid, za to nic nedáš

Jestli kojíš, tak zelená stolice je myslím po předním mlíku, má více laktózy a jestli jste na UM, tak je to železo. Obojí není problém.

Lištička Kačka + Matýsek

no holky moc dekuji, uklidnili ste me. mala totiz papka velice dobre sice kratce cca 4-8 min ale pribira 0,5 kg tydne :-D. zitra zavolam doktorce. Mozna je to i tim ze zacala kejchat, tak snad nebude nemocna. moc vam dekuji

Ahoj, tak my jsme na UM a mala mela porad zelenou stolici, resila jsem to s doktorkou a ji udelala vyter a pry tam je nejaky bacil, ale ze to nic neni.Musela jsem ji davat Hylak a Smektu, mala po tom porad brecela, tak jsem se na to vyprdla, protoze jsem vsude cetla, ze zelena stolice na UM je normalni.Pak jsme presli z Nutrilonu Comfortu na Normos, a mame ted krasne zlutou stolici.Takze to bylo stopro po UM.A taky se rika, ze zelena stolice je hladova.

my měli zelenou, když brala antibiotika. V nemocnici nám řekli, že je to tím jak jí to sežralo střevní mikroflóru. Když je dobrala, tak jsem já papkala probiotka, aby se srovnalo co nejdříve. MM přirozeně podporuje vznik střevní mikroflóry. Dej si aktivii a mělo by se zlepšit :a:

ahojky a nemůžeš zavolat dětské doktorce svojí?já ji když je potřeba a fakt se něco děje volám a poradí.I v nemocnici by ti řekli,asi ti řeknou že máš počkat do rána,to nic nebude podle mě,neměla žloutenku?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky