Pohyby:-)

31.10.2009

Už nějakou dobu cítím takové to jemné vrtění, :ooo: ale včera to už byly ty prvé opanečky. Mimi řádilo snad celý den, no a dnes to asi dospává, nebo se otočilo inak. Tak doufám, že se to bude brzy opakovat, žůůůžo.

Moc gratuluju je to parada a za par tydnu ti bude i ocividne nadskakovat brisenko no to bude teprv paradicka :qu: :qu: :qu:

Ahoj devcatka, tak trochu vam zavidim, ze uz citite pohyby ja si musim jeste pockat jsem teprve 12+3, ale pamatuji si jak to bylo u prvniho mrnouska a to byla nadhera, uz se toho nemuzu dockat.

Ahojky, ja jsem 23-3tt, a první pohyby jsem cítila kolem toho 19týdne.Ale ještě to nebylo ono a pravidelný:)Teď uz je to jiný,a moc krásný.Se u toho i zasmějem:o)

In reply to by H.a.n.n.y-

Ahojky, hanny tak už jsem se lekla, že jsem v tom sama, ale vidím,že né jsem totiž v 17+6 taky čekám druhý a připadám si jak blázen, pořád si dávám pořád ruku na bříško jestli náhodou něco neucítím a ona pořád nic, sice už víme, že je to je holčička, ale pohyby vůbec žádný dr. mi říkala, že mám jednu nevýhodu, že má placentu nad nožičkama tak proto necítím pohyby, ale já bych už tak chtěla tak jsme aspoň dvě nejsi sama neboj :girl:

In reply to by Denisa Kerbicova

Dneska sem byla v poradně a všechno je v pořádku. Pořádný pohyby můžu čekat tak za týden.USG mi nedělal,jen poslouchal srdíčko. Asi sem taky pěkně praštěná.Každý těhu je přece jiný. Ikdyž mně mamka říkala,že mě,jako druhý mimino cejtila už ve 4.měs... Já si dávám ruce na bříško už od 16.t.t... Ale všechno přijde. :°O°: A začíná mě brát nemoc nakupování věciček na prťe,i když mám ještě po holce.Ale včera sem neodolala a koupila punčocháčky s mašinkama..... Tak tě zdravim Denis. :\/|:

In reply to by H.a.n.n.y-

Ahojky musím se smát a odepsat ti, že jsem 17tt a chytlo mě nakupování,čekám druhé,ale nakupovala bych každý den. Doktor mi řekl, že by to měl být asi kluk,tak věřím a nakupuji klučičí věci a pěkně se v tom vyžívám. :qu: mám ještě dcerku, tý je už 9 let. Tak ti přeji příjemné nakupování

In reply to by Renuška

Ahoj Renuško,mně teď ve 20t.t. taky řekli,že budu mít kluka... :cc): Ale ve skrytu duše sem si přála další holčičku.. Nevadí,s klukama je to zase o něčem jinym.. To se pro něj ty mašinky hoděj... :ooo: Já to tušila.Cejtila sem se,jako když tam je kluk,zlepšila se mi pleť i vlasy.Sice sou to babský povídačky,ale co když je na tom kousek pravdy.

In reply to by H.a.n.n.y-

Ahojky Já taky cejtím, že je to kluk,teď jsem 19+3 tt a už podruhé mi řekl kluka. Taky se mi zlepšila pleť a vlasy, to jsem u holky neměla, měla jsem pořád masné vlasy.A co mi i říká moje babička, roste mi bříško dopředu a to je kluk, což je pravda, bříško mám nějak větší,u holky jsem šla rodit a měla jsem klidně zapnutou bundu,teď už s problémama dopnu.Tak jsem zvědavá, jestli doktor má pravdu, protože fakt kupuju klučičí věci.A ty más termín kdy????

In reply to by Renuška

Ahojky,já mám termín 30.3. nebo 2.4. Ale stejně si myslim,že to bude dřív.S prvnim se mi na termín taky netrefili.. Adélka se mi narodila o týden dřív.Sem 23+3 t.t.Ale už teď mám z toho strach,co mi čeká... První porod byl fakt úžasnej... V pondělí večer to začlo a až v úterý večer se prtě narodilo.A na to,že měla 2450g a 47cm,tak mi dala pěkně zabrat.Třetí mimi už nechci... Tak statečná nejsem. :s:

In reply to by H.a.n.n.y-

Ahojky já první porod měla v poho a rychlý.Dcerka měla 2.35 a 46 cm.Tak jsme to měli obdobné.Narodila se mi asi o 3-4 týdny dřív,takže nevím,jak to bude teď u druhého.Prý to nemá na to vliv. Oblečky už nakupuji a ryskuji v barvě na kluka,budu jim věřit. Tak ať se ti v těhotenství daží dobře. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky