NICOLAS nebo NIKOLAS

05.11.2009

Ahojte holky, je tady nějaká maminka, která má doma NIKOLASE nebo NICOLASE? Mi jsme se rozhodli na poslední chvíli o změně jména ale ted nevíme zda je Nikolas vůbec v kalendáři a jestli je to jméno užívané v ČR nebo jak to napsat. Že všechna jména nejsou povolena, jestli mezi ně nepatří i NICOLAS nebo NIKOLAS.
Poradíte? Prosím

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda,
my budemem mít taky NIKOLASE....
Bude to Nikolas Kaplan a svátek slaví 20.11. na Nikolu :)

Presne na tohle sem se chtela zeptat :s: taky nevim jestli Nikolas nebo Nicolas,ale asi Nikolas.Akorat ze my sme Muzikovi,takze to bude Nikolas Muzika :s: Teda pokud to nebude Nelinka ;) Taky uz mame doma Natalku :girl: A myslim ze Jan by se k natalce teda moc nehodil

In reply to by andrisek07

Děkuji, moje slova. To je jak princezna Natálka a Hloupý Honza, že? Mooc se to tluče. Mi jsme se rozhodli pro NICOLASE. Koukám že vy budete mít miminko pod stromeček, no nádhera. Tak hodně štěstí v těhulkování, ten konec je fakt nejdelší, už mě vše bolí. Nejraději už bych šla rodit.

A jaké máte příjmení? My jsme zase chtěli Nikol či Nicol a nebo Nikolu, ale jelikož jsme to nějak nemohli vykoumat, co že je nejhezčí, tak jsme 14 dní před porodem změnili jméno a máme Natálku a jsme rádi, že jsme jí dali takové jméno!

In reply to by renatamu

Ahoj, no mi máme právě Natálku už doma, a tatínek chtěl jméno po sobě HONZA ale to se mě teda nelíbilo, i když jsem tak nějak byla už smířená, v papírech napsané JAN a ted 3 týdny před porodem povolil že teda NICOLAS. Jmenovat se bude Bodiš, tak si myslím že to není zas tak hrozné, nebo co myslíš?

In reply to by ycram

Hmm, tak jak to píšeš tak to vypadá dobře, ale mě děsí to že mu budou říkat Jedno, Jeníku a pod, to je prostě pro mě uplně skažené jméno. Honzík jako Honzík se mi líbí, ale tak mu nikdo kromě mě říkat nebude, protože tátovi taky říkají Jendo.

In reply to by Hanča P.

pokud by jsi dala dve jmena budes spokojena jak ty tak i manzel a malej si pak vybere jak bude chtit aby se mu rikalo... já jsem u nás taky pro dvě jména (teda az budu tehu) ale zatím mi to neprochazi :s: ale zkus to taťkovi navrhnout ? Podle me by to tak bylo originální ,pekné a mohli by být všichni spokojeni :C]]:

Ahoj Hani,tak mi máme prcka a jmenuje se Nicolas,jméno povoleno je a svátek nemá v kalendáři,ale podle řeckého kalendáře má Nicolas svátek 6.prosince na Mikuláše :a: Gabča a Nicolásek

In reply to by gaba182

Taky nejsme manželé, na matrice jsme taky byli, ale s matriky mám papír a tam máme ještě jméno Honzík, protože tatínek chtěl po sobě, ale pochopil, že už se to nedává, tak svolil k Nicolasovi. Ale ted jsem se na to byla ptát, jak to je, ale z matriky ten papír měnit nemusím, jen od doktorky ten, tak to v tom musí přepsat. Jinak moc děkuji

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka