V čem spí vaše mimi?

05.11.2009

Ahojky holky v čem vám spí mimča?Ondráškovi bude 5 měsíců a od narození spinká pořád v overálku a je spokojenej :~!: Akorát dnes večer nemohl usnout a pořád se kroutil,tak jsem k němu poslala manžu,protože mě před Ordinací čekala kupa nádobí :00: a ten chytrolín mi pak přišel říct,že to bylo tím že mu je overálek velkej a jak mu plandají nožičky,tak to měl zařízlý v prstíkách :r: Jenže mu je velkej akorát dole u nožiček,jinak na tělíčku a v rozkroku je mu akorát.Tak nevím co mu mám dávat :\/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

toníkovi je 17 měsíců a spí taky v overálku, teď ho ještě dávám do spacího pytle, protože se samozřejmě odkopovává, tak aby mu nebyla zima. mě ty overálky přijdu nejlepší - nikde nemají gumu, nevykasá se to a když to má ťapky na nožičkách, tak je to naprosto dokonalý (až mu overálky kolikrát závidim)

ahojky,malá má 7měsíců a týden a spí v overálku a občas se ji to taky stalo,takže overálky kupuji pravidelně každou velikost po 5cm nový,aby je měla vždy tak akorát. mám doma i overálky bez paty a to ji pak dám ponožky,ale po hodce ji je sundám,protože má pod peřinkou úplně teplé nořky...

my mámen 6,5měs. a spinkáme v overalu, má dnes takovej bílej, chlupatej, vypadá jak lední méďa...jsme v tom spokojení.. :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky