kontroly v porodnici

05.11.2009

Ahojky, mám dotázek, ve kterém týdnu těhotenství se chodí na kontroly do porodnice?

Tak u nás se chodí myslím od 38tt. Ale já tam pojedu teprve až budu rodit, protože můj :*8*: si dělá všechno sám až do konce. Na křivky taky chodím k němu. ;)

Zrovna jsem byla vcera na kontrole na gynde a sestricka mi napsala snad 8 terminu navstev dokonce tehotenstvi,takze ja do nemocnice chodit nebudu,vsude jeto jine :)

Ahoj, myslím, že jsi tu někde psala, že budeš rodit u Milosrdných, já tam chodím už od 34tt, protože byl malej KP, ale co jsem tam tak zaslechla, když je vše ok, objednávají nejdřív měsíc před termínem.

to je opravdu ruzne. Ja mela jit poprve na 38+0, mela jsem jit poprve i na monitor, ale ten den jsem porodila, tak jsem tam nesla :-) J

Ahoj,
myslím, že záleží na tvém lékaři a taky porodnici, kterou máš vybranou. Já byla v por. nejdříve 37+0, to jsme jen udělali poradnu a vyjasnili si některé drobnosti a teď 38+0 mi dělali poprvé CTG. Myslím ale, že nejdřív se chodí v 36tt :a:

Ahoj, asi opravdu záleží na porodnici, já si mám zavolat v ukončeným 35.týdnu a objednají mě na ukončený 37.týden na první kontrolu. Ale od doktora mám naveleno, že když bude nějaký problém mám jet rovnou do porodnice.

já jsem šla v 35tt.Ale jak všichni říkají, záleží na dr. kam chodíš od začátku, kdy tě pošle.
Nepleť si to ale s registrací, to se musí ve většině porodnicích skoro na začátku.
Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky