Nechce pít mlíčko

05.11.2009

Holky,18.11.nám bude 5 měsíců a od včerejška mi Ondrášek nějak nechce pít mlíčko(jsme plně na UM-Beba)Vždycky vypil kolem 150ml a dnes k obědu vypil jenom 50ml a pak už se vztekal, kroutil a prostě to nevypil i když jsem viděla že má ještě hlad.Pak byl protivnej,tak jsem mu šla asi za 5 minut udělat další a to vypil skoro 90ml.Nevíte čím to může být? :+^*:

Ahoj, to je divný. Tak se mu do toho asi nechtělo. Hlavně, že už dál pije, ne? Když pak vypil 90. Neleze třeba něco na něj?
Jiřula někdy vypije jen málo a už nechce, tak mu to nevnucuju a on další várku vypije celou. Jsou mu 4 měsíce a jsme na Nutrilonu, vypije 180. Před tím byl taky na BEBĚ a po ní ublinkával a měl průjmik. Tak jsme to změnili a pohoda.

Ahojky mě to nedávno začala dělat Deniska stěží jsem do ní dostala 60tku a jak jsme teď začali dávat příkrmi tak krásně papá a jak nepije to mléko pořád tak už si zase s chutí dává i těch 120ml

In reply to by Mariana

A jak jsi to řešila když měl hlad dřív než za ty 3 hodiny?Já se bojím aby si za hodinu nevzpoměl že chce jíst.Kolik vám je že dáváte příkrmy?Přemýšlela jsem že bych ho už malýmu taky dala.Snad těch 14 dní nebude takovej rozdíl ne?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka