Dnešní teplota a nejspíš nic :(

05.11.2009

Ahoj holky,
tak bohužel, teplota dneska klesla rapidně na 36,00, tak očekávám, že se mrcha dnes dostaví, děkuji všem, co mi drželi palečky. A přeji hezký den. Nejspíš mě tedy čeká 8. měsíc. Dám vědět, jestli se to potvrdilo, ale už tomu nedávám moc nadějí, beru to pozitivně, zase vím, že ovulka probíhá, takže jsem vpořádku.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=74039/nummer=1
Krásný den Simča

Simaslinko a jak jsi na tom teď?? Moc na tebe myslím a je fakt, že podobný graf jsem teď měla já. Tři dny před MS šla teplotka hezky nahoru a najednou strašně spadla a další den se mi rozjela :-( Takže jdu na 7. měsíc snaženíčka. Jsi v tom s námi a společně všechny tu mrchu jednu mrchovatou porazíme!!!!!!!!!!! :one: :qu:

No,alespon víš,že funguješ tak jak máš a věřím,že přes zimu kdy se budete chtít s miláčkem zahřát :|-|: se už povede :cc):

Ahoj Simco, mas pravdu, je treba brat to pozitivne - fungujes, ovulujes a vis presne kam smerovat snazilkovani, coz je velmi dobra vychozi pozice pro to, aby uz co nejdriv se na tebe usmaly //. Takze i kdyz teplotka sfrcela dolu hodne, nadeje umira posledni, takze porad drzim palecky, a pokud prijde, tak at taky velmi rychle odkraci :c: :a:

Ahojky, jak píšeš, pozitivní je, že víš jak jsi na tom s ovulkou :one: . Teď už to musí určo klapnout!!!:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka