Po dlouhe dobe

05.11.2009

Zdravim vsechny snazilky i maminky! Dlouho jsem nic nepridala, vlastne si tady jen procitam vase prispevky a inspiruju se :) Pro pripomenuti mame uz holcicku Rebeccu, ktera minuly mesic oslavila 1. narozeniny a ted cekame dalsi miminko, ktere ma na svet vykouknout 2. ledna :||): takze takovy pozdni darecek k Vanocum :\x: Podle vseho to ma byt chlapecek :°~°: cela rodina vymyslime jmeno ale ne a ne se dohodnout, tak bych Vas chtela poprosit o par navrhu :h: Jmena co nas zatiim napadly jsou: Damien, Nicolas, Jonathan a Andrew. Musi se hodit k druhemu jmenu Thomas (po tatkovi) a k prijimeni Chester :? Predem dekuju za prispevky :a:

Holky dekuju! Nam taky libi Andrew ale tak si rikam ze pro moji mamku (babicku maleho) ktera je ceska, ze se ji to bude blbe vyslovovat a vubec pro moji rodinu to bude obtizny ://: Nechala jsem to na manzovi a ten prosazuje Damiena, tak uvidime, kazdopadne jeste jednou diky :a:

Taky se mi líbí Andrew Thomas Chester. Třeba Nicolas je pěkný, ale Nicolas Thomas už je myslím moc. Jinak se mi ale taky moooc líbí Damien. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka