Ufff

05.11.2009

Ahoj holky,dlouho jsem tady nic nepsala ani neí co,jen vám odepisuju.Dneska jsem měla uklízecí den ani nevím co mě ro popadlo převlíkla jsem postele,vysála utřela všude prach,prala,žehlila uvařila svíčkovou :a\|: vytřela podlahu,vyžehlila,pověsila prádlo,umyla po obýdku nádobí a pak jsem si dala hodně dlouhou sprchu s ted se mě tak motá hlava,že mám před očima mžitky :00: A taky mě nepřestává bolet podbříšek a pořád silně a do toho záda :-/) Jinak mě už nevonosti pomličku ustupují,nezvracím tuk tuk :s: Do poradny půjdu příští středu 11.11,budeme dělat další UTZ,tak se těším na fotečku :dance: A co vy holky co jste dneska kuchtily,dej te mě nějakej tip na zítřek ;)

Rozkaz děvčata už nic nedělám jen tady s vámi píšu a u toho ležím snohama nahoře Andělííí neboj ;)

Tu bych si dala,jeje.. :) Kesiicku,koukam,ze jsi pekne pracovita,ale nezapomen se taky setrit.Dlouhy sprchy taky miluju.Nechat se mlatit temi kapkami a stat tam celou vecnost,jooo to muzu.. :) Ten podbrisek me dnes taky docela trapi,ale jak uz jsem psalai v blogu,tak Dr.mi na to odpovedel,ze to je normalni.Me na to pomaha vzdycky studenej oklad,nebo prave ta sprcha,ale pomuze mi tojen na chvilku.Ted k veceru me ten podbriek uz fakt docela bral.Tlak kolem delohy,ze mi nad vybuchne a jde to az do mist,kde si myslim,ze jsou vajecniky,chjo.Bolelo me to tam dneska poradne.11.1 budu moc drzet palecky a budu se tesit na zpravicky. :a:

Kesji, ty blázne jeden. Přestaň dělat takové blbosti a odpočívej. Asi jsi už zapomněla, jak dlouho jsi na toho mimíska čekala, že? Teď tady alespoň několik týdnů slyšet, že jen ležíš a odpočíváš.

Ahojky Kesjinko..teda takový práce, co jsi zvládla :one: upřímně obdivuju, ale určo by ses měla víc šetřit, těhulko :) Já se celé dny víceméně poflakuju a úklid jsem si už namakala tak, že si ho rozfázuju - vždycky něco urobím, pak jsi jdu odpočinout, a tak dál., prostě to prokládám gaučingem :s: Na jednu stranu mě to štve, že mě ten úklid takhle zabere i dva dny, ale co, na prvním místě je teď mimi a ostatní neuteče. Manža teda taky dost pomáhá, teď mě dva dny nebylo dobře, tak vařil a staral se :c: , ale co se úklidu týče, nejradši si všechno udělám sama ;) Jinak já má poradnu o den déle než Ty, tak se taky těším na fotečku..zatim teda ty moje nebyly nic extra. A co se vaření týká, taky bych potřebovala inspiraci, přijde mi,že pořád vaříme to samé :s: pa a opatruj se :k:

Olí Olí..co to vyvádíš?Copak nevíš,že ted je právě to správný období na výmluvy tipu..to nemůžu a to nemůžu protože jsem těhu? :s: Já už tuhle větu puožívám často(samozřejmě spíše ve smyslu srandy)..ale vážně kočko bud na sebe opatrnější ;) Jinak dneska se nevařilo..včeře bude u McDonalda :hu: Tak to si hnedka vyměníme fotečky a informace..já jdu den po tobě..tak už budeme moci pořádně porovnat o kolik se od sebe lišíme ;)

Jůů tak to jsi měla den, já bohužel nebo bohudík ani nevím stále pracuji a pracovní dobu mám tak cca 8:00 - 17:00 jak se stihnu ráno vzbudit a kolik práce mne čeká...Pak přijdu domů večer a jsem mrtvý Homolka...
Doma všechno stojí, ještě, že manžílek se ujal role zachránění domácnosti...Jinak by nás asi blechy sežraly:-X:-)))
Já jdu na UTZ 10.11. tak držím i tobě pěstičky ať je všechno úplně nejlepší jak jen může být...
A tu svíčkovou tu bych si teda dala:-X

In reply to by kesja

Jooo tak já složitě převychovávala:-))), ale je fakt, že na nádobí šáhne jen v době krajní nouze a ta právě nastala:-)))
Jsi šikulka, že jsi toho tolik zvládla, já se teď , když přijdu z práce k ničemu nedohoním...

In reply to by kesja

Tak to jsme na tom stejně, když je víkend a mohla bych ležet, tak lítám s psíkama (má záliba), jen v sobotu rychle vyluxuji, vytřu , vyperu, vyžehlím nejnutnější...U Zdenečka (prvního synka) jsem byla doma také, nechtělo se mi dojíždět do práce , měla jsem práci v jiném městě... a to jsem taky chvíli neposeděla, nakonec jsem rodila v 36 týdnu a týden před tím jsme stanovali :-) pak jsem si vyšla na houbičky a tam se to rozjelo:-)

Je fakt, ale že pak to odnášíme tím bolavým bříškem, já toho mám taky občas plné kecky a bolí bříško, tak se musím natáhnout a za chvilku je to zase OK.

Nic nekuchtím, sedím v práci. Jsem tu nějak omylem :) Nevím, co to do mě vjelo, nějak jsem se pustila do mimča, ani nevím, jak, asi je to věkem ...poprvé v životě. Je mi 31. S přítelem jsem se 14 dní předtím rozešla, teď jsem to s ním dělala a čekám, jak to dopadne :), prostě jsme to v tu chvíli chtěli, tak mě zabijte :)), sehnat normálního chlapa je asi totiž nadlidský úkol, už ani nevěřím, že by se to podařilo a s tímhle jsem se dostala nejdál. Jinak je celkem fajn, ale není to takovýto "týjo ten je úžasnej". Je prostě fajn-v něčem má chyby, v něčem úžasnej.

ahoj..teda ty jsi mela maratoooon:-)ja jsem teda vstala ve 12 hodin,mimochodem od 10.tydne tehu takhle vstavam normalne:-)tak jsem se taky vrhla na vareni a peceni..pece se mi babovka v troube a varim kureci maso na houbach s ryzi,uz dlouho jsme ryzi nemeli tak po dlouhy dobe:-)pak pujdu na chvili ven,preci jen neprsi,tak toho musim vyuzit a pak odpocivat..papa

In reply to by kesja

Já myslela tu co vstává ve 12:00, já mám zase Zdenečka 6 let a ten taky tedy 7:30 maximum co dá...jsem záviděla kamarádce, její děti pravidelně chodí spát v 18:00 a spí do 09.00 - je to vůbec normální???:-)))Jim snad vaří lektvary:-))

In reply to by Babočka

Babočko..chodím spát tak kolem jedenáctý až dvanáctý večer,usnu bez problémů,za noc se několikrát budím,ale hned zase usnu,musím najít tu správnou polohu na spaní,přítel vstává v půl osmý do práce,to se vzbudím na pusu na rozloučenou a spím do 11-12 dopo :~!: 13 let jsem vstávala do práce v 6 rano a ted jsem doma,kvuli rizikovýmu těhu,tak jsem rada,ze si fakt odpocinu..joo..za pul roku uz to bude jiny s miminkem :|P:

In reply to by Babočka

Fákt jo?Tak to je teda má naučený na jedničku ;) To moje malá,se musí s námi dívat na Ordinaci,Superstar,ale nechám ju teda maximálka do půl 9 a taky ju ženu do postele a usne za minutu :one: Ona vždycky vstává okolo 8h ráno jen ted se jí zachtělo otravovat rozespalou mamku :°:

JJ holky máte pravdu,nic mě ted nebolí jen ta hlava se mě točí jak na kolotoči děkuju babulky za starost :)

teda Kesjinko, nechceš ty se trošku šetřit ;) teď si pěkně pořádně odpočiň, po takovém náročném dni :one: na kontrolu držím palec a těším se na fotečku :c: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky