to jsem z toho jelen...

05.11.2009

Ahoj holky, potřebuju radu. Od porodu jsem ještě nedostala ms což je supr. Ale nějakou dobu jsme se s mužem milovali bez ochrany a mě je poslední dobou tak nějak divně. je možný otěhotnět při plnym kojení? Holky a ještě nevim jak poznat kdy si udělat testík když nemám ms? Připadám si uplně blbá. :s: :a:

Jasne ze muzes otehotnet,ja mela od porodu masicky 4krat,furt hodne kojim a kdyz mela mala 9 mesicu zjistila sem ze sem v tom.A to nam to uklouzlo jen jednou :00:

In reply to by ajsha

No sem desne unavena,nejhorsi ze mala uz spi jen jednou denne tak to musim jit s ni,pac jak si pres den na chvili nelehnu tak k veceru umiram :( A jinak tehotenstvi nejak zatim neprozivam tak jak u male,ze kazdy tyden sem peclive studovala co a jak se deje v brisku,neni moc cas.Ale uz se tesim na pohyby :) JInak sem aj rada ze decka budou tak po sobe,aspon si vyhrajou a rychle si to odbydu :s: Akorat sme to jeste nikomu nerekli,to bude sok.Reknem jim to tak za mesic,1.12. ma mala rok tak asi na oslave,to uz budu tak 17ty tyden :s:

In reply to by andrisek07

Ty jo to tě obdivuju. :jawdrop: To jsi fakt dobrá. No já bych taky nijak nešílela. kdyby to přišlo tak by to přišlo. Určo bych nešla na potrat. :-g( Tak at dětičky nezlobí a hlavně at máš těhu pohodový. Jseš fakt dobrá. Takhle brzo po sobě si to vůbec nedokážu představit :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak nase ma rok hned po vas 1.12. a sem v 13,ses na tom hur no :s: ja hlavne doufam ze mala bude umet chodit do schodu,pac bydlime v 2 patre a nevim jak potahnu dve deti :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To ja zas doufam ze vydrzim az do 40 at sou od sebe co nejdal,prvni byla v 37 a navic sem lezela v nemocncici uz 2 tydny predem tak doufam ze ted to bude ok,pac od male nechci jit.No to bych ani nesla lezet,bych to bez ni neprezila ://:

ty si děláš srandu a nebo to myslíš vážně? to je jasný že můžeš otěhotnět při kojení. Kojení neni v žádném případě antikoncepce. tak šupajdi pro testík :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka