ahojky holky

05.11.2009

tak si tady čtu vaše příspěvky a rozhodla jsem se přispět také svým příběhem...po ročním snažení ( z toho půl roku jsem brala všemožný prášky na úpravu hormonů atd) se nedostavila MS, bylo mi tak nějak divně, pobolívalo mě břicho a já dělala testy o sto šest, žádnej pozitivní. Doufala jsem, že je to ještě moc bzo a doktor potvrdí mou doměnku, bohužel u doktora přišel ošklivý šok, nejen že jsem nebyla těhu, ale probém s mikrocystickými vaječníky se opět objevil a mě čekala operace. Po operaci jsem se zotavila, MS přišla normálně ale teď bylo 10 dní zpoždění, MS je velmi bolestivá ale hodně slabá...tak se snažím nedoufat, abych si nedělala plané naděje, ale to se nedá, jak samy víte. Prsa mě bolí úplně hrozně... Za 14 dní jdu na kontrolu...jeden čas sem se hrozně trápila, ale už sem se z toho dostala, ale to čekání a doufání je fakt hrozný. Doufám, že sem žádné z vás "nepřihoršila", ale komu jinému se svěřit?

tak si prostě nedělej pořád testy, dělejte to přirozeně, přijde to samo a poznáte to taky, neboj. Každopádně snaž se nenervovat, zaměřit se na něco jiného, vím, mně se to říká-třeba nějaký koníček, kino, knížka-přečíst si nebo nějaký zážitek, jeďte někam na víkend, atd., snažit se můžete i při tom :o) a přijde neboj!!!

ahoj, je mi to líto že máš takovéhle problémy. Moc držim palečky aby se vám co nejdříve zadařilo. Třeba už jsi těhu-uvidíš co ti doktor řekne :a:

Ahojky :a: taky jsme se snažily 2 a půl roku,taky jsem měla nepravidelnou a pak žádnou MS.Byla jsem pak na punkci velké cysty a od tý doby (loni únor)byla MS pravidelná,jenže mimčo pořád nikde,šly jsme 2x do Caru tady v Brně,jednou jsem byla na IUI a to nevyšlo,tak jsem šla na měření vajíček a tama ,ě poslaly domů s tím,že cyklus bude anovulační,tak jsem jeli na dovču letos v srpnu a tam se nám zadařilo :\x: úplně nečekaně,bez lékařské pomoci,na dovči jsem úplně vypnula,prostě jsem na těhu vůbec nemyslela :n: protože mě DR.řekly,že těhu URČITĚ ten měsíc nebudu a ejhle jsem ve 12tt :qu: :qu: :qu: Je to hooodně o psichice a stresu,a tak ti přeju at se stresu rachle zbavíš a uvolníš a uvidíš,že jak to budeš nejmín čekat budeš držet v ruce svůj těhu test s // :one:

In reply to by kesja

no na tom něco bude, my byli s manželem taky na dovče :) už sem na to trochu přestala myslet, ale hlodá to furt a ty testy pěkně lezou do peněz, kor když je člověk dělá furt :D

Všechno co Tě trápí musí ven. Když se člověk o trápení podělí, hned je mu lehčeji na srdíčku ;) . ´Držím palečky Werunko, ať všechno maká jak má :) .

In reply to by weru

První miminko jsme měli na první pokus, bez žádného počítání, měření, apod. Neřešili jsme a tak jsem zírala, že to klaplo. Ale nedává mi to jistotu, že to tak bude i teď, uvidíme... Pan doktor tvrdil, že to klapne taky hned. Moc tomu nevěřím, bylo by to moc štěstí na jednu babu:).

Ahojky, tak držím palečky, ať se brzo zadaří mimísek :/;x: a tato trápení jsou jen minulostí. My se taky snažíme přes rok, teď začínáme chodit po vyšetřeních.

In reply to by JoHanule

no jo, ale jedna babská rada je prý baštit kontryhelový kapky měsíc, ty i muž a pak se prý zadaří...nevím co je na tom pravdy, ty kapky sme brali, teda já poctivě tak uvidíme :) no a tobě taky držím palce, nejhorší je ta psychika. Na začátku si člověk myslí, že stačí jednou co? A najednou je to rok......

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka