Milý deníčku, březňátka a ostatní maminky....

05.11.2009

Tak se po delší době také hlásím s novými informacemi. :) Máme konečně za sebou velký ultrazvuk v 21.týdnu. Byli jsme v Plzni na Lochotíně a řeknu vám, že to bylo super! :one: Byla tam moc milá paní doktorka, celkem to trvalo asi 15 minut. Ukazovala nám ručičky, nožičky, počítala prsty, viděli jsme žaludek, srdíčko, močový měchýř... Pak projela mozeček a páteř. No fakt zážitek! :c: Dopadli jsme skvěle, miminko je naprosto zdravé :\x: Už váží 390g, průměr hlavičky má 50mm, obvod hrudníku 182mm, obvod bříška 158mm a stehenní kost je dlouhá 34mm. Takže prý velikostně odpovídá normálu. No a údajně je to :girl: ! Huráááá! :°*°: :°*°: :°*°: Ale ještě čekáme, jestli nám to potvrdí taky příští úterý na tom 3D ultrazvuku. Už se nemůžeme dočkat, až tu naší cácorku zase uvidíme :c:

Jinak já už jsem konečně taky trochu přibrala - od 12.týdne je to 2,8kg, dřív jsem se bohužel nevážila. Mám to všechno v břiše (+19cm) a prsou (+5cm) , jinak nikde nic. Oblečení pořád můžu nosit normální, akorát kalhoty už nedopnu ani omylem :-) Takže už vyhlížím nějaké těhotenské :00:

Omluvám se za román, ale musela jsem vám to všechno napsat :///: Krásné těhulkování všem :a:

Ahojky, tak taky moc gratuluji ke zdrave holcicce!!!! :one: :ww: My jsme si nas velky utz taky moc uzili, skoda jen, ze na 4D jdeme az 11.12. pritel je ted na 3 tydny pryc, tak si musime pockat, ale uz se moc tesim, az toho meho prclinka zase uvidim...Tak uz se tesim na fotecky z toho 3D utz :one: Pohlad si za nas brisenko :a:

Moc moc gratuluju to je dobre ze si aspon nekdo uzil ten velky ultrazvuk nas teda pekne odflakli ale take jdem dalsi tyden na 3D takze tam si to konecne uzijeme :C]]:

tak to mooooooooc gratuluji k holcicce :girl: . My uz to mame taky za sebou a snad by tam mel byt klucik. Ale presne jak pises ty, tak se chci taky jeste presvedcit na 4D utz, na ktery jdeme az 13.12. Hlavne moc gratuluji k tomu,ze mimi je zdrave a vse je jak ma byt. Jsou to,ale nerviky pred tim utz, vid? U nas taky je vse pry v poradku, tak jsem rada.
Uzivej si hezky tehulkovani a pohlad za me brisenko
papa :a:

In reply to by Lendule

Děkuji za moc milý kometnářík :) Jo, jo, byly to nervíky! Ale pak to stálo za to :c: Tatínek byl taky naměkko :) Hlavně si holčičku moc přál, tak to byla dvojitá radost. S tím 4D je možná lepší, že jdete až později. My budeme 21+6 a myslím, že nebude všechno tak hezky vidět. Ale to neva, když už nás takhle objednali...
Pohlazení bříšku a užívejte si :a:

In reply to by Kétka

tak to pak musis dat info jake to bylo. Nas prave driv nechteli vzit, rekli nam rovnou,ze nejlepe je to videt kolem v obdobi 24 - 26tt a objednali nas takhle na 13.12.. To pak muzeme porovnat jake budeme mit fotecky. U nas jsme taky pocitali s holcickou, i kdyz pritel si asi v duchu pral chlapecka..tak ma radost. Ale zase jeste nemame jmeno, takhle jsme meli celou dobu Kristynku..haha

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka