Stále klekání, bolest kloubů.

05.11.2009

Ahojte maminy, tak trocha z jiného soudku. Máme doma už 10měsíční holčinu velmi aktivní, takže při přebalování či oblékání, krmení jí mám rači na zemi (z postele mi u utíká) tak jsem věčně na kolenou a popř. jí z kleku zvedám. Takže zátěž na kolena se dostavuje, neváži nějak moc (8kg) ale myslím že to klečení mi dává zabrat. Večer když usedám k Tv pocituji bolest v kloubech. Myslím že i kdybych měla na nohou krokoměr, tak za den tam je pak 10km, i když jsme jen doma. A to mi ještě není přes 50 :dance: Tak zvažuji co zařadit do mého jídelníčku pro zlepšení? Je něco v přirozené stravě? Nebo jen v tabletách a drinkách? :*8*: Vím co by asi pomohlo dovolená, ale nééé mateřská :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

mně také bolí celé tělo, cítím se jak bába, a to chodím každé pondělí cvičit a malá je celkem klidná - leze, stoupá si, ale při přebalení je na přebalováku v poho.
14 dní už nekojím, malé je 10 m.
Někdy je prý porucha ve vstřebávání vápníku, u Dr. ukazovali spot - reklamu na LauraMed, nějaký preparát, který Ti snad pomáhá udržet vápník v těle. Myslím, že se to teda tak jmenovalo.

Ahojky,no,to chce si jen uvědomit,že ty potřebuješ taky žít,jestli chápeš. Já byla u prvního ze začátku otrok,za měsíc jsem shodila 10 kilo,celá bledá,pořád nemocná,neustále mně něco bolelo. Teď to už u druhého nehrotím,vyvzteká se,když spadne,tak spadne. Zase ať to nepochopíš,že to mám na háku a nepošleš na mně sociálku,to ne!!! Ale už to beru víc s rezervou. Jinak já mám mladšího 11kilového,kolikrát mně chytají záda,ale když mně chytnou,tak si prostě lehnu,namažu,ulevím si. Tak mi to říkala i neuroložka,dát dítě někde,kde si nemůže ublížit a ulevit si od bolesti i přes to,že bude nějakou tu minutku křičet. ;)

Ahojky jáá už jsem si připadala jako lazar. Také mě bolí klouby když si kleknu na kolena tak je to hodně nepříjemná bolest ale mě bolí dost i zápěstí. Před otěhotněním jsem také sportovala a už čtyři měsíce kojím a synek váží už přes sedm kilo. Říkala jsem si že až s ním půjdu zase na kontrolu s kyčlema tak se lékařky zeptám. jenže to bude až za měsíc

Ahoj zajímalo by mě jestli kojíte.Pač já mám úplně stejný problém co jsem porodila tak mě bolí kolena.Já tedy lítám s malou po schodech do třetího patra jelikož není výtah ale si spíš myslím jestli ze mě malá nevytahá moc vápníku.

tos mě pobavila (s tou dovolenou) :-) ... nicméně Ti moc neporadím, já nosím a zvedám necelých 7 kilo a přestože jsem před těhotenstvím byla zvyklá dost sportovat, i vyloženě zátěžové sporty, tak mě bolí kolena a záda, že si připadám jako lazar..těžko říct, jestli je nějaké řešení..

In reply to by sol

sama tak mladá a zničená. :C/): Taky jsem před těhu sportovala, v práci stále na nohou v těhu přibrala na váze jak naložený kamion. Ale teď to mě fakt odrovnává. Asi si nechám od Dr. nechám napsat mateřskou nemocenskou :*8*:
Dík :*[]:

In reply to by Connynka

Jediné, co mě napadá, je Condrosulf (to bere babička a nemůže si to vynachválit! :-D ) a taky první pravidlo tréninku na lyže - posílit stehenní svaly, aby pracovaly ony a míň se zatěžovala kolena. Mno ale jak pravidelně a cíleně posilovat na mateřské "dovolené", to je asi ten hlavní problém...

In reply to by sol

fakt že na vrchní části stehna než při kolenách. A večer se mi fakt už nechce cvičit. Až nasněží, tak budu sportovat na saních :C]]: Tak kolenům zdar! A nekojím, a mě bolívaj jen nohy né ruce! A to jí taky zvedám a nosím malou v jedné ruce. :#o:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka