melír a umělé nehty

05.11.2009

Ahojte všichni zase jsem tu a zase asi s trapným dotazem:). Jsem v 8tt a na hlavě mám cosi co se nedá ani popsat takovej odrost jsem už dlouho neměla:(. A tak jsem se dnes objednala ke kadeřníkovi na doplnění melíru mám ho po celé hlavě. Tak jsem se vás chtěla zeptat jestli se na to raději nemám vykašlat jestli to neuškodí mimouškovi:(. Někdo říká že je to zlo někdo zase opak tak nevím. Jo ještě jsem se chtěla zeptat jestli není problém si dělat gelový nehty?

Ahoj, jsem kadeřnice,teda jenom vyučená, praxi nemám, ale za tu dobu co to dělám doma (kamarádkám) tak vím, že mimču to neublíží,možná je spíš problém s chytáním, někomu to chytá rychlejii někomu vůbec, a nehty taky nevadí, taky mám kurz. Souhlasím s ostatníma, musíme být hezké a ne nějaké šmudlinky :)

Ahojky uz jsem sem takovyto clanek dala.... a holky schodne rikali ze nevadi, nicmene ja jsem s ani do barveni a zatim ani do nehtu nevrhla mam strasny strach prijdu si ulpne nemozna ale uz mi doslova nehy po 2 mesicich upadaj tekze se asi do toho pustim.....

In reply to by žabičkax

mně s barvením strašila mamka,prý jednou něco slyšela,a že to nedopadlo moc dobře,takže já jsem si melíry nenechala dělat,prostě jsem se bála,ale když jsem se bavila se svojí kadeřnicí,tak říkala,že by to nemělo vadit,ale nechtěla jsem se hádat s mámou,kdyby se náhodou něco stalo,to by bylo kázání

Ahojky,já jsem chodila k holiččce normálně každé dva měsíce na melír a myslím že to vůbc nevadí.Většinou říkají,že to hůř chytá.:)A gelové nehty v pohodě.To by chodili všechny maminy šedivý a neupravený:)A to opravdu moc nevidím.

In reply to by roxxy

já si myslim že spoustu mamin než zjistilo že jsou těhotný kadeřníka a nechty navštívily,takže bych to tak neřešila a normálně o sebe pečovala jako vždy ;) Například já než sem zjistila že jsem těhotná se opila na jednou na grilování a prcek je v pořádku :)

In reply to by roxxy

už jsem doma a je mi nádherně je to super cítit se zase pěkně:) a kadeřník říkal že se mi nemůže nic stát když to nedává na hlavu a jen na vlasy a jeho manželka mi říkala že když byla těhotná tak dělala celých devět měsícíů kadeřinici a jejich martínek je v pořádku:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky