Hemeroidy-moc moc prosííííííím o radu

05.11.2009

Ahojky maminky :a: Moje mamka má už od porodu hemeroidy a tak jsem předpokládala, že je po porodu budu mít také :\/: A samozřejmě, že se to splnilo :00: Dnes je malému přesně 10 měsíců a mě začaly teda trápit pořádně :spid: :spid: Chtěla bych se vás zeptat, zda nemáte některá zkušenost s tou novou operací (prý ji jeden den udělají a vy pak hned jdete domů a není prý ani tak bolestivá), nebo vůbec s nějakou operací. Chtěla bych vědět, kolik stojí a jestli nemáte nějaký odkaz na kliniku v Brně. Všem co mi odpoví, moc a moc díky :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kámoška na operaci byla / v Brně / a vrátilo se jí to :-( . Zkuste holky, ale Žindavovou mast. Ta je fakt super.

Ahoj
Než začnete pomýšlet na operaci, zkuste koupele v odvaru z dubové kůry / pozor! barví prádlo!!! / ale NEJLEPŠÍje tabletový DETRALEX!!!!
TEN POSILUJE CÉVY A KRÁSNĚ STÁHNE HEMOROIDY I KŘEČÁKY!!!
Sice je tam doplatek okolo 200,- Kč, ALE VYPLATÍ SE TO A FUNGUJE TO!!!!
----------------------------------------------------------------------------
www.prckoviste.cz/zpir

Kromě čípků a operace si zkus sednout na vanu a sprchovat si je ledovou vodou (samozřejmě to neplatí u těch vnitřních), oni se zatáhnou. Neříkám, že je to příjemný, ale mě to pomáhá. Pak si dám krém nebo čípek, podle toho jak moc jsou venku. A musíš si dávat pozor na jídlo, protože samozřejmě po každé zácpě se to zhorší. Já to měla po každém porodu příšerný. Teď mám už pár let klid, ale za 27 dní mám rodit, tak to čekám zas.

Ahoj holky asi mam blbej dotaz ale jak ty hmeroidy poznam?Jsem take po porodu 2mesice a pri velke potrebe to teda neni nic prijemnyho..... :r: mam pocit jakbych tlacila jezky :00: diky Valča :-)

In reply to by jesterkalackova

no už jsem tedy po porodu a tet to vtěhu zlobilo víc a po porodu to byla hruza ten měsíc a pak to ještě měsíc zlobilo.byla jsme stím i u dr ten říkal,že mám vnitřního 1,5cm a že se to stáhne,že se stak malým nálezem na zákrok nechodí,ale řeknu ti,že tet vtomhle těhu i po porodu ze mě valila po velký krev jak blázen a bolelo to víc než u prvního a tet jsme pul roku po oprodu a je to ok...zkus vydržet ono nemáš záruku zda se ti zas neudělá novej

stačí dojít k obvodakovy napíše doporučenku k odbornokovy chirugovy.a ten vas prohledne nekdy operaci nedelaji natřeli tam takove gumičky a hemeroid do 4 dnu odpadne.nestoji to nic.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky