první příkrm-mrkvička

05.11.2009

Ahoj holky Natálce bude 5m kojíme a částečně jsme na UM myslíte že bych mohla zkusit dát už mrkvičku mám od Hami-první lžička.Nerada bych to uspěchala asi 3krát už měla kašičku nemléčnou a moc ji chutnala pak měla průjem z mého mlíčka vůbec nic nepřibrala tak jsme přestaly s kašičkou a zatím ji nedávám protože už zase celkem dobře spinká přes noc i když by to mohlo být lepší :!k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Náš malý bude mít v neděli 4,5 měsíce. Je taky částečně kojený a častečně na UM. Doktorka nám řekla, že můžeme zavést příkrmy od konce 4 měsíce, takže už skoro 14 dní papáme v poledne zeleninku, ty lahvičky od Hami, a na noc dáváme kaši banánovou na dobrou noc. Začali jsme dávat obojí ve stejný den. Jsou to 3 dny co měl malý poprvé tužší skoro bobík. Moc mu všechno to nové papu chutná. Dneska poprvé mi snědl na oběd celou tu 125ml lahvičku.

Ja myslím že můžeš. Já to taky tak dělala - od půlky 4-tého měsíce sem tam kašičku, aby se naučila papat i lžičkou a v noci spala. Ale to spaní :n: . Najeli jsme na příkrmy v 5.měsících, ale velmi zvolna. Každý den lžičku nebo dvě. Postupně i víc. Ale brali jsme to jako hru s ochutnáváním. Já teda dávala i do síťky ovoce, aby si s ním hrála (a chladila zuby, které ještě teď nemáme :00: ). U nás se teorie o odmítání zeleniny, když se zařadí dřív ovoce, nepotvrdila. Naopak. Bylo na malé vidět, že má ráda nové chutě a to i zeleninové. Chvilinku potrvá (asi týden), než si bříško a střívka zvyknou na tuhou stravu, takže mrkvička vyleze jako by se jí nikdo netknul, tak se nelekej. ;) :s: :a: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka