Holky, jedu rodit!!!!

05.11.2009

Holky, tak Jsem dnes byla v poradně a v 17 hod. tam mám být znova už s taškou. Večer mi zavedou tabletu a začne se vyvolávat. Prý mám cesty ještě nepřipravené, tak aby to trochu popohnali, prý mě nechtějí nechat dlouho přenášet, že jsem prvorodička. V pondělí mi řekli, že mimi je malé - 3.10 a dneska že má kolem 4 kil, tak člověk aby se vyznal. Holky, tak nám držte palečky, začínám se klepat jako sulc a to tam ještě nejsem. Vyvolaný porod prý bývá horší, nehledě na to, když jsem ještě zavřená, snad vše půjde dobře. Mám strach....ale zároveň se strašně těším. Tak pa holky a po příjezdu z porodnice "naviděnou"

Kliknutím vložíte smajlíky:

Drzim moooc palecky,at vse dopadne tak jak ma a ty mas sve mimi brzo u sebe,preju prijemny a kratky porod..Martina s Dominickou.

držím ti palečky,ja málem taky rodila jeste na mojem tehu v primaku":)))at ti t odbre dopadne a v poho porodis a c njkratsi porod ti preju a mimco brzo v naruci

držím ti palečky,ja málem taky rodila jeste na mojem tehu v primaku":)))at ti t odbre dopadne a v poho porodis a c njkratsi porod ti preju a mimco brzo v naruci

Tak přeji mnoho štěstí a držím pěstičky, ať to máte co nejdříve za sebou a hlavně, ať jste ty i miminko v pořádku :) Také mi to budou vyvolávat, když to nepříjde samo, kvůli těhu curkrovce. Takže rozumím tvému strachu...Na druhou stranu je skvělé, že už víš jistě, že za nedlouho budeš mít už toho malého drobečka u sebe :) ;)

nejdůležitější je psychická pohoda, celou dobu jsem si říkala, že budu v klidu, ale jak to má přijít, tak se klepu jako drahej pes a to mi ještě nic není:-) celé těhu ani jeden poslíček - prostě nevím vůbec jaké bolesti mě čekají, kdybych měla aspoň cvičné kontrakce, ale nic...dneska jsem vůbec nespala, v noci to nešlo, dneska nevím, jestli něco naspím:-( tak snad budu na ten osudný okamžik ready. Myslíte, že by mohla zabrat hned ta první tabletka? Kéž by...to čekání bude strašný. Budu na to sama, tak snad s toho nezešílím.Kéž by už v noci jsme to oba s maličkým měli za sebou...Holky díky za podporu a palečky...ty jo, normálně jsem se snad ještě takhle nebála - já která omdlívá i z kapičky krve má jít rodit...to bude komedie :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Jéé,tak přeji hodně štěstí, a't je to rychlé a uplně Ti závidím ten pocit, až uvidíš mimííí :)

Přeju hlavně hodně štěstíčka.Brzo budeš mít ten největší poklad v náručí,tak si to pořádně užij :one: Já rodila v červnu a strááášně to uteklo.Mě teda praskla voda,ale taky jsem se vůbec neotevírala :n: tak mi po 24 hodinách zavedli nějaký čípky a za 7 hodin byl Ondrášek na světě :///: Neboj se,mimčo ti pak všechno vynahradí :a:

Ahojky,držím palečky.Já měla také vyvolaný porod a hrůza.Ale kámoška měla také a po zavedení tabletky byla venku za 3hodiny.Takže jak u koho.Prý pomáhá hodně se sprchovat a chodit,chodit,chodit.Tak hodně štěstí!!!!!

Ahoj.Tak držíme palečky,ať vvšechno dobře dopadne...To tady u nás mě nechali jako prvorodičku přenášet celejch 14 dní.....Pak mě to taky vyvolali...nebylo to tak děsný.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky