cviceni

04.11.2009

Ahoj tehulky,prosim muzete mi poradit?Jsem v 19. tydnu a zaujal me vodni aerobic,myslite ze bych mohla tohle cvivit??dekuji :)

No tak já chodila na aqua po prvním porodu a neumím si teda představit, že bych chodila cvičit jako těhu, tak aby to mělo vůbec nějaký efekt. Je to pěkná makačka. Plavat jsem chodila, ale cvičit v těhotenství, to nevím. Já bych si to nelajsla, navíc je tam spousta pohybů, které bych už jako těhulka prostě nedala. Ale záleží na tobě, zkus si zajít jednou a uvidíš, jak to budeš snášet. Já osobně to nedoporučuji. Aby sis neublížila, tak bys to musela hodně flinkat a pak mi přijde zbytečné na to vůbec chodit. Papa :a:

In reply to by veronikafrankova

u nás to třeba doporučuje sám gynekolog,ono asi záleží na člověku,jak je zvyklej sportovat,a taky možná máte drsnější aqua.Mě osobně to moc pomáhá na klouby a na protáhnutí...samozřejmě že nejedu jak před otěhotněním,ale prostě mě to baví a myslím si že je to fajn.

In reply to by wjerush

Mě osobně by byla zima, kdybych se pořádně nehýbala a vadilo by mi, že nestíhám ostatní, navíc nevím, kam bych si připla ten pás, který má být pevně kolem pasu. Tak nevím, jestli obě myslíme tím aquaerobicem totéž. Mě voda v těhotenství hodně moc pomohla. Ke konci mi otýkaly nohy, bylo horko. Chodila jsem na kondiční plavání, plavala jsem 1,5 hodin v kuse. Prohřála jsem se, protáhla, jak píšeš a bylo mi alespon na chvíli báječně. Asi záleží, jak ten kurz probíhá. Tak jak to znám já se to s těhu neslučuje a myslím, že gynekolog ví houby, co to obnáší. Za celou dobu, co jsem tam byla, tam přišel jen jeden jediný chlap a pochybuju, že byl třeba gynekolog :s: Je ale fajn, že ti to dělá dobře, to je přece důležité :a:

ahojky,určitě mohla.Já jsem chodila na aquaaerobic už před těhotenstvím a teď jsem ve 33.týdnu a chodím tam jednou týdně pořád.Byla jsem i na cvičení ve vodě přímo pro těhotný,ale to mě vůbec nebavilo-zdálo se mi to na mě moc nudný a pomalý...když jsem zjistila že jsem těhotná,bavila jsem se s paní co to předcvičuje,a ta mi akorát řekla jaký cviky bych neměla dělat(např.když se zdvihají ruce nad hladinu vody...)a že si mám jet prostě podle svýho-co zvládnu,takže teď poslední dobou se tam už jen tak cákám-svým pomalým tempem ale pořád mě to baví a jsem ráda že aspoň k tomuto se dokopu-jinak se doma jen válím a nic se mi nechce...:( -už aby byl prcek na světě.
Takže vodní aerobic vřele doporučuji-pokud nemáš nějaký zdravotní problémy,je to určitě pro těhotný super-jen se kdyžtak poptej u te cvičitelky ať ti k tomu řekne svoje...
přeju pěkný těhulkování.pa věra

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka