Cukrovi

05.11.2009

Ahoj hoklky,vim ze to asi sem nepatri,ale kdy zacinate pect cukrovi?
Ja bych uz mozna zacala,ale aby se to na balkone nezkazilo :s: :s:

začínala jsem buď poslední víkend v listopadu nebo první v prosinci, podle toho, jak vycházely vánoční svátky... jenže to jsem pekla ještě, když jsem chodila do práce, takže byly volný jenom ty víkendy. loni jsem začala někdy začátkem prosince to cukroví, který potřebuje odležet a pak jak byl čas, nálada, chuť
ale to jsi frajerka, že jsi začala už teď. spíš bych se bála, že se do svátků sežere než zkazí :P

Když to tam dáš suché, bez krémů a polev, tak se tomu nic nestane... a jinak máma dává už hotové nazdobené do mrazáku, někdy ho vytáhne na velikonoce, to je pak překvapení...

Já budu péct perníčky a ty peču většinou koncem listopadu, aby změkly.. rohlíčky z kraje prosince a linecké v zápětí:-) Naštěstí toho moc nepeču protože manžel to moc nejí a cvrček má ještě dost času. Takže spíše peču mazanec a letos se poprvé vrhnu na vánočku, tak jsem zvědavá :C]]: A co chceš péct? :dance:

co to dát na mrazák ? Já ho tam dávám po vánocích a v létě je to jako čerstvé. Já bych to asi začala na tom balkoně baštit :!k:

In reply to by Iva2312

Mamka strašně ráda peče a po vánocích ji taky zbývalo, tak jej dávala do mrazáku, ale není to ono. Nám to nechutná, čerstvé je čerstvé :qu:

In reply to by Iva2312

Taky mám ráda jak to cukroví pěkně voní, dodá to tu vánoční atmosféru :dance: Mamka pekla 10 až 15 druhů. Jenže teď už to skoro nikdo nejí. Takže já udělám většinou 3 druhy a mamka taky tak a stejně pak mají vánoce i slepice :C]]: Pekla jsi někdy vánočku?? Já ji letos budu péci poprvé (manžel mě donutil, aby byla domácí:-)

In reply to by SmallK

pekla byla krásná i malinký jsem udělala. Ale druhej den byla jak kámen :!k: , čím to bylo nevím. :n: Tak ona stejně peče přítelova mamka vánočky a ta je mám :a\|: vynikajíci, takže už vánočku :n: . o ale někdy se to budu muset naučit.

In reply to by Iva2312

jejda.. no tak doufám, že to bude v pohodě.. :dance: no jsem zvědavá.., ale už se těším na perníčky, s těma si vždycky vyhraju.. doufám, že malej mě nechá :qu: :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka