odnaucovani dudlaku

05.11.2009

Ahoj nasi male je 14.mesicu a chci ji pomalu odnaucovat dudlik. :q: Do 1.roku ho nemusela skoro vubec a jen ji padl rok tak bez neho neudela ani ranu. :cc): Zacala sem ji ho schovavat a davat jen pri spani,ale zajimalo by me jak je odnaucujete. :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

My budem mít teď 11 měsíců a zatím odbourávat nehodlám, až třeba za půl roku.. ale holky Kubík jak přes den nemá dudlík, tak slintá jak bernardýn, fakt hrozně, teče to z něj jako z kohoutku :n: :00: pořád je poslintanej a to mu dávám bryndák i když nejí :s: kolikrát mu ho radši šoupnu když se už na to nemůžu dívat :n:

pres den taky schovavam a davam ji ho jen v krajni nouzi. Usina zasadne s nim,ale po case ho stejne vyflusne jako by ji prekazel. Nechci ji to odnaucovat ted hned,ale postupne. Myslim si,ze je jeste mala abych ji ho nedoprala :s: Mozna ho sama prestane chtit jak pisete. Jinak dekuji za rady a nazory.

Jeníkovi je taky 14m a dudlík máme převážně na noc. Sem tam, když ho vidí na lince, tak ho chce, ale pokud ho nevidí, tak zájem nemá. Nechám tomu volný průběh do dvou let a pak vymyslím něco podobného, jako ti radí holky dole.

ahojjá jsem malá řekla že už je velká holka a že dudlík je jenom pro miminka a spolu jsme ho vyhodily do koše.(jasně že jsem měla v zásobě ještě další kdyby náhodou)asi dva dny byla trochu nevrlá a trvalo jí dýl než usla ale zvládly jsme to.opakovala jsem jí že už je velká holka a ty už dudlíky nemají :cc): !!!tak snad se Vám podaří :qu:

Tak nasemu prdolovi byl rok,a dudana ma jen spinkani.Je teda fakt ze si ho obcas veme i pres den,ale myslim ze mi tim dava najevo ze si chce odpocinout,takze ho dam na chvili do postylky a on si zdrimne.Jinak na noc,kdyby nemel dudana,tak urco neusne.Uz jsem to zkousela,a fakt byl protivnej.Jakmile ho dostal,v tu ranu byl tuhej.Takze ja tomu zatim nechavam volnej prubeh .

Nám ho sežral hafík od sousedů,2 dny večer pobulíval a pak byl klid.Myslím,že pokud ho máte jen na spaní tak je lepší ho vzít hned s nějakou povídačkou(vzal ho pes,dáme ho malému miminku.....).Ale pokud dudáte hodně i přez den,tak nejprve striktně dodržovat dudu jen na spaní a teprve potom sebrat definitivně.Švagrovka to neudělala razantně,vždycky jí ho vzala,pak vyměkla a zase jí ho na chvíli vrátila a malá z toho měla akorát guláš a dudali skoro do 3-let!Byla pak totiž úplně hysterická.

Ahojky, tak náš malej má dudlík jen na spinkání je mu 15 měsíců a zatím to tak nechám, kamarádky co mají starší děti mi říkali, že jejich děti pak sami už dudlíka nechtěli, tak snad to bude i náš případ :a:

to jsem moc zvědavá,co ti holky poradí,našemu malýmu je 16 měsíců,sice ho má jen na spaní,ale vůbec netuším,jak to bez něj zvládneme,tak se budu těšit na rady

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka