KDY ZABALIT TASKU DO PORODNICE :-/

05.11.2009

Ahojky holky a tehulky, kdy asi mam zabalit tasku do porodnice...jsem 30tt :? :*[]:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja si ji balila v 32tydnu......pri obou holkach....ale pokud mas problemy na nic bych necekala...... :one: :||):

Holky, dekuji moc taky si myslim ze nikdy neni brzo.. a navic me dr. rika ze mala pujde na svet asi driv.. ze uz se dere ven ted!mam stoho prave obavy ze kdyby si me tam treba nechaly, tak chlap by to urco nezbalil jako ja tu tasku :-/ takze si to radsi nachystam uz ted ... :+^*:

já měla sbaleno ve 31.týdnu a 32+2 se Danielka narodila. Neumím si představit, té hektické situaci manželovi do telefonu diktovat, co má jít kam koupit.
:a:

In reply to by Klarucha87

mi praskla plodovka. Měla jsem e-coli, zánět močových cest, bez jakýchkoliv příznaků. Jen mě bolel podbřišek. CS 0 . Infekce jsou nejčastější příčina předčasných porodů, ta naruší plodový obal, a bez plodovky tam holt mimi být nemůže, čípek bohužel není špunt.
ale ženský v porodnici mi říkaly, že jsem to věděla. vše sbaleno, nakoupeno, i monitor dechu, kočárek objednaný, vypráno. Jen na šňůře zůstala viset hromada oblečků k vyžehlení. Týden před tím jsem si udělala bramborový salát, protože jsem na něj dostala chuť, jakobych tušila, že za 14 dní na velikonoce už si ho nedám...Danielka je v pořádku, je to šikulka, už vše dohnala.
:a:

In reply to by Dejmalka

Ty brdo..tak to je neco no hlavne ze jste to zvladly ale ze tak zniceho nic to je neco.. taky mam stohodle strach :( sem totiz prvorodicka tak mam porad z neceho strach.. :///: ale to je asi normalka ne? nejvic me postrasilo to ze pry plodovka muze odtykat po troskach takze mam strach, ze si to spletu s vytokem hodne na nej trpim a i ted ho mam :? dr. mi rikala ze to poznam urcite ale nejsem si tak jista.. nevim jak vypada jakou ma barvu atd.. a jen se zeptam jak dlouho jste byly v nemocnici s Danielkou? a kolik mela miry kdyz se narodila?promin, jestli ti to vadi,tak nemusis psat.. jen me to zajima ;) :one:

In reply to by Klarucha87

Danielka je taky naše první. Plodovka když začne téct, tak teče furt nonstop, není hustá, je to fakt voda a má lehce narůžovělou nebo popř. nažloutlou barvu - téměř bezbarvá.
Byly jsme tam 20 dní z toho 10 dní v inkubátoru. Porodní míry měla 1920g a 40cm. Propustili nás na 2180g.
My šly domů hodně brzy, neměla vůbec žádné komplikace, ani žloutenku a já furt tlačila, kdy že už... někde prý ještě dodržují propouštění až na 2500g.
:a:

Ahoj klidně si jí zabal, já už jí měla takhle brzo zabalenou a napsala jsem si seznam a postupně jsem si tam ještě doplňovala vložky do podprsenky a tak a stejně sem rodila po termínu.

Ahojky, tak já jí měla zabalenou od 31tt. Mohla za to moje mamča, strašila mě :00: . Ono totiž já jsem narozená v 36tt a bráška ve 34tt, tak proto. Je pravdou, že se mi hodně ulevilo, když jsem věděla že v té tašce už hodně věcí je a manžel by pak nemusel plašit. ;)

já měla zabaleno už od cca 29. tt, je to lepší, jsi připravená, a navíc, jak se říká - nepřipravíš se a pojedeš, připravíš se a porodíš v termínu i dýl, což se u mě potvrdilo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka