Tak je mi teď pořád nějak špatně :(

05.11.2009

Tak dneska je náš poslední den z 37tt a zítra už startujeme týden ve kterém se může normálně rodit. :) Poslední dny nebo už asi spíš týdny mě trápí nějaké nevolnosti. :plac: Tyhle poslední čtyři dny se to docela vystupňovalo a už mi to leze krkem. Nejen, že se mi chce zvracet v noci, ale teď už kolikrát i přes den. :( To jsem si říkala jak jsem měla pohodové těhotenství bez zvracení a ranních nevolností a teď... Poslední týdny a já jsem jak jiné mamči na začátku těhu. :$$: Nevím jestli to třeba nemá spojitost s blížícím se porodem, ale teď ještě víc než kdy jindy lituluju holčiny, které si s nevolnostmi užívali nebo užívají. Taky jsem teď pořád hrozně unavená a nic mě nebaví. Chodím jak tělo bez duše a vymýšlím co dělat. Práce mám teda hodně, ale u všeho vydržím chvilku a buď se unavím nebo mě to přestane bavit natolik, že musím od toho pryč. :) A je docela zajímavé, že energie se vždycky dostaví až odpoledne a k večeru. To jsem pak najednou jako jinej člověk, ale dopoledne... Kam se na mě hrabe devadesáti letý člověk. Děkuju, všem které to dočetli až sem. Potřebovala jsem si zase trochu postěžovat. :usmev:

Jiři, vydrž ještě pár dní a pak všechny ty těhu-problémky zmizí... ;) Mě zas v posledních dnech trápí zácpa, už nevím co bych snědla, aby se to hnulo... :D Jinak mě taky nic nebaví, někdy mám den, že jsem tak nemožná, že neudělám nic a pak zas, že makám od rána a dělá mi to dobře :D :D Jsou to zvláštní stavy ke konci těhu... ale určitě i na ně budeme vzpomínat :)

In reply to by mabis

díky ;) já teda chrupkám celý semínka, takže to neplatí? Láduju do sebe vlákninu horem dolem :D :D doufám, že po porodu to bude lepší :) dnes jsem říkala manžovi, že se na klystýr začínám i těšti ;) :D

In reply to by mysaco

Ahojky, na zácpu mi spolehlivě pomáhá kaše z ovesných vloček k snídani... Trpěla jsem celé těhu zácpou, teď poslední 2 měsíce co snídám tu kaši, tak je vše ok... Předtím jsem vyzkoušela snad všechny rady světa a nic mi nepomáhalo... Hezký zbytek těhulkování, pa

Ahoj Jiři, tak nevolnost je snad jediný problém, který mě netrápí.... ale kamarádka, když byla v 9.měsíci zvracela každý večer - jakmile si lehla do postele, tak se malá usídlila tak, že ta kamarádka letěla na záchod... Bylo to pravidlo až do porodu :-) Doufám, že tě něco takového nepotká....

No téééda, Jiři, co to čtu?? :\/:
Ty si teda pořádně "užíváš" ty poslední týdny, co?? mě teda taky není dvakrát do skoku, ale jsem ráda, že aspoň to jídlo mi nedělá problém... stačí, že se mi teď pořád motá hlava, a klepou nohy (mám nízký tlak :\/: )
No máme to fakt za pár, a holt se to naše tělo tak nějak po svém připravuje na blížící se porod.. pořád si to říkám, jinak bych se asi zbláznila :\/:

In reply to by Lenis

Já jsem říkala, že se mě snad musí chytit všechno co jde. Normálně si kolikrát připadám jak nějakej hypochondr. :plac: To je furt něco. Nejhorší je, že mi je blbě. V noci mě to vzbudí, tak jdu na záchod a nic. Jen by mi vypadli oči a to je asi tak všechno. Lehnu si a za chvíli zase. :( Docela se bojím, abych nepopohnala malou. Ono přeci jen u toho dávení člověk i docela tlačí. :s:

In reply to by jira

hele, Jiři, neměj obavy, že popoženeš malou, to bych spíš měla mít já, když chodím na velkou i 4krát denně a u toho se teprve nadřu :s:
Vůbec ti ty stavy nezávidím, já teda v noci moc nespím, protože to moje co hodinové lítání na záchod, taky není nic moc, ale lepší, než kdyby mi bylo na :sick:

Ahoj Jiři, já jsem si taky říkala, jak je to v pohodě, žádné nevolnosti, zácpa, prostě nic. A mám zase na konci těhu problémy s hemeroidama, přitom na záchod chodim normálně, z toho mám teda hrůzu, jak to dopadne po porodu, když mě to trápí už teď. Asi je to všechno tím blížícím se koncem a naše těla jsou už taky unavená, obrovská a tak :s: ale co by člověk nevydržel pro ta naše :||): , která se za chvilku vyklubou na svět. Dneska odpo mě čeká kontrola u :*8*: tak uvidím, co mi řekne :a: :a: Šáry

In reply to by Nehulak

Jó Šári tak o těch hemeroidech mi ani nemluv. Ale až budeš v porodnici na příjmu, tak jim to určitě řekni. Bavila jsem se o tom s kámoškou. Ona je má taky a dávali jí před porodem nějaký čípky nebo co, aby se to nepotrhalo ještě víc. Ale ona je má na konečníku a já ve vnitřku tlustýho střeva, tak nevím jestli to taky pomůže. :#o: Pak dej vědět jak jsi dopadla na kontrole. ;)

In reply to by nada fan

Já jsem se o tom včera bavila se sestrou (PA) a ta říkala, že je to normální. Poradila mi ať si koupím Talcid, že by mi to mohlo hodně pomoc. Dneska pro něj jedu. :usmev: A :*8*: jsem to taky říkala a ten mi na to neřekl nic. Jen, že spousta věcí na konci souvisí s poslíčkama. :#o: Gestózu máme naštestí zatím vyloučenou. Sice mám vysoký tlak a otoky, ale zatím se nám vyhýbá bílkovina v moči a jaterní a krevní testy dopadly taky dobře. Holt to budu muset vydržet. :plac:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky