Posledni mesíc - vahový přírustek

05.11.2009

Ahoj holky, zajimalo by me, kolik jeste ste za posledni mesic nabrali... jen tak informacne :wink: diky za odpovedi :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

je to divné, jsem ve 36tt a za posledních 8 týdnů jsem nabrala 4 kg. tzn. každých 14 dní 1 kg navrchu, což by odpovídalo tabulkám, že mimi každý týden 250g a já také, celkem navrchu 18 kg, vypadám opravdu hrozně, mám dvě brady, myslím si, že i dva zadky :s: sama sobě jsem se líbila tak s + 10 kg, ale holka, to bylo někdy ve 21tt, to už je tak dávno :qu:

In reply to by ivca17

jj, říkám si to také, ale jen mě mrzí, že už ani nemohu říci: hlavně, že se u mne malému líbí :n: a hlavně nemohu říci ani to, že nevím, jak vypadají poslíčci a jestli to takto půjde dál, tak jak nám včera říkali na předporodním kurzu, tak od poslíčků nás čeká porod do 2-3 týdnů, tak nevím :jawdrop:

In reply to by Petra2807

jeje, tak to jsme na tom uplne stejne..ty se alespon na tech kurzech neco dovis..ja nikam nechodim a cekam co bude, pozoruju se..uz aby to bylo za nama! poslicky sice mam, ale jenom takovy ty nepravy..ja myslim, ze az to pride, tak to urcite poznas-me, pry to boli jak svi***! :oci:

In reply to by ivca17

Přesně to mi řekla na rozloučenou doktorka než mě předala do porodnice. Porod poznáte, strašně to bolí :jawdrop: prý je dětsko už tak vyvynuté, že kdyby to na mne přišlo, tak se nemám strachovat a jet do porodnice, že se mimi už musí se světem poprat samo, tak alespoň toto mne docela uklidnilo.

Tak já jsem teď za poslední týden přibrala 3,5kg, takže předpokládám, že to ještě vyleze. :usmev: Jsme 36+6.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka