Jak jsem dopadla u doktora

05.11.2009

Ahoj holky. Tak jsem byla včera u doktora.. No, moc mě nenadchl, ale ani to není špatné.. Nejdřív mě prohlédl a říkal, že děloha je zvětšená. Pak dělal utz a prý, že tam nic nevidí.. No ale když kousel "zatočil" do leva, tak tam byla malá bublinka.. :-) jsem v pátém týdnu (4+6 to bylo včera u dr.). Je asi ještě moc brzo.. No, tak mi vzali krev a že mám pak zavolat.. tak tam volám a dr. řekl, že mám hodnoty vysoké, tak mám přijít hned zase v pondělí, že by tam už mělo být vidět víc.. Tak uvidíme víc v pondělí.. :-) Mám strach.... ale snad bude všechno v pořádku..

Hoja hoja jsme na tom stejne taky chodim na vysetreni s jsem v 5tt tak at uz je cervenec gratulujii :girl: :cc): :cc): :cc): :cc): :k: :w:

Buáde Reny ,neboj pokud už tam byla pidibublinečka ted tak v pondělí uvidíš dýni :) ;) Těším se na fotečku :c:

Holky všem vám moc děkuju, že jste mě uklidnily... :-) Musím říct, že když jsem včera volala na tu krev, tak jsem měla úplně sevřený žaludek.. Mě dr. objednal hned na pondělí (kdybych začala špinit, tak mám přijít hned).. to je divné, že tak brzo (možná kvůli tomu předešlému potratu to chce víc ohlídat).. bude to jen 5 dní po posledním utz.. No, ale snad už uvidíme víc.. :-)

In reply to by Renulla

si predstavit ten sevreny zaludek.Ja to taky zazivam porad.S tim Dr.se neboj a verim,ze si te chce vice ohlidat.Se mnou jednaDr.stejne a po potratu mam kontroly caste a dukladne,ale aspon jsem klidnejsi.

ja jem byla poprve u Dr.v tydnu jako ty a taky tam skoro nic nevidel a pak po chvilce uvidel nejakou tecku a rikal,ze to je to malicke,takze se neboj,protoze je jeste brzy.Pak jsem sla za 14dni a malicke uz povyrostlo a bylo videt mnohem lepe.Drzim palce!!

Ahojky, hlavu vzhůru. Pátý týden je opravdu brzo na to aby bylo něco na ultrazvuku pořádně vidět a hlavně jestli je to ještě nějakej starší tip. Já byla taky přesně v 5tt na prvním UZ a taky nebylo nic vidět, tak mě pořád honili na krev a na lepší ultrazvuk, tak vim co prožíváš, ale vůbec se neboj. Uvidíš příště bude to všechno v pořádku. Opatruj se :a:

In reply to by jasmínka J.

tak já jsem si dělala test asi ve třetím týdnu a byla jsem zkalamaná že mě objednávaly až na šestý týden protože by stejně nebylo nic vidět, a to čekání bylo nejhorší. Měla jsem v ruce 3 pozitivní testy, bolesti v podbřišku a žádnou jistotu :-) ale dnes už jsem 19+2 a jsem šťastná :-) nebojte ještě ty svoje mimíska uvidíte :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka