Plenky a kosmetika BabyDream??

05.11.2009

Holcicky, mate nekdo zkusenosti s plenkami a kosmetikou BabyDream? Z Rossmanna... Diky za odpovedi!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, heřmánkový ubrousky se mi zdají dobrý, vložky do podprdy nic moc, měla jsem fixies a ty si koupím znova, opravdu si připlatím, jak už tady holky píšou nejsou mi příjemný, jinak přebalovací podložky ok a nic jiného zatím nemám

Ja mam plinky a nic moc. Sice sajou a nezdaji se mi tak tvrde, ale protikaji a spatne drzi na miste, takze sjizdi a mala se mi pak procura... Souhlasim ze proto se musi casto menit. Kösmetiku tam nekupuju tak nevim.

Zrovna jsem tam koupila plenky, tak můžu říct, že plenky jsou docela dobrý, ale kosmetiku nekupuju, možná až bude starší, ale zatím máme pro citlivou pokožku. :a:

Ahoj,
zrovna testujeme plenky a ubrousky a už jsem vyzkoušela vložky do podprsenky. A za sebe říkám, že nic moc. Vložky do podprsenky nebyly moc pohodlné. Nemají lepící pásek, tak kloužou a materiál nebyl zrovna příjemný. Plenky máme zelené a jsou tvrdé, neforemné a často se musí měnit. Navíc se mi zdá, že při používání pouze těchto plen (my je střídáme s hugghieskama) by malá byla opruzená. Pokaždé když ji rozbalím má zarudlý a zapařený zadeček. A ubrousky máme ty bílé, pro citlivou pokožku a jsou poměrně hrubé a téměř suché.
Ale třeba jsem jen zhejčkaná a někomu jinému tahle značka vyhovuje.
:a:

Já mám od nich akorát vlhké ubrousky a sou super a hlavně žádná drahota a ještě sem koupila malé krém do zimy a taky dobrý...Chci od nich taky vyzkoušet kosmetiku, tak až dodělám tu co máme doma, tak pak zkusím tuhle...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky