Je tu někdo s veterinárním vzděláním??

05.11.2009

Holky potřebuji poradit ohledně psa, jsem z něho fakt zoufalá.....

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Gabrielka

Omlouvám se, že vám zasahuji do diskuze. Sice nemám veterinární vzdělání, ale už jsem něco takové zažila. Kamarádka má labradora a taky měl takovýhle problém. Přesně jak píšeš. Vzali jsme ho na veterinu, vymačkali mu žlázky, dostal injekce a nic. Nakonec se zjistilo, že je to opravdu alergie a u něj je bohužel ještě na jaře na nějaký pyl. Takže granule dostává jiné a celou dobu je v pohodě kromě jara. :) Jinak trvalo mu asi měsíc než se úplně zahojil.

In reply to by jira

Díky za postřehy, jsem fakt naštvaná, člověk nechce na psovi šetřit, koupí granule od renomované firmy a nakonec vyhodím 1200 do popelnice, kdybych měla kde, tak ji budu kupovat maso, ale díky EU se prodej na jatkách zrušil.....

In reply to by leníkDOMO

Já mám doma sedmi letého labradora a krmíme Acanu. Nemůžu si jí vynachválit. Zkoušeli jsme různé značky, ale tahle se mi fakt osvědčila. I je cenově přijatelná. Navíc od letoška mají lepší složení a rozdělili krmné dávky pro aktivní a méně aktivní psy. Což se mi moc líbí, protože ten můj dědouš už moc aktivní není a takhle mám jistotu, že mi nezačne přibírat. A další pozitivum pro mě je to, že mají vlastní chov kuřat v potravinářské kvalitě. :one:

In reply to by Gabrielka

Díky, moc, máme československého vlčáka, koupila jsem ji nové granule, krmili jsme Proplanem a změnila jsem ji to na Hillsky, po týdnu se začala škrábat, myslela jsem že dostala blechy, tak jsem ji okoupala, vykartáčovala a dala Duowin kapku proti blechám, ale škrábání se stupňovalo, zajela jsem s ní na veterinu a tam ji vytlačili analní žlázy a dali injekci kortikoidů proti škrábání (od našich pes se taky škrábe a pořád to svádí na analní žlázy), po třech dnech se škrábání znova objevilo a dnes jsem ji našla vyhryzané místa v kožichu, jelikož je manžel pryč nemůžu s ní nikde vyjet, mluvila jsem s chovatelkou, která mi doporučila vrátit ji zpět Proplany že na ty Hillsky může mít alergii, je to týden co zase papá svoje Proplany, kůži ma jinak čistou, žádné plechy nebo vyrážka, může to být opravdu alergie na krmivo?? Za jak dlouho to odezní?? Můžu pro ni ještě něco více udělat?? Je úpně bez energie....

In reply to by leníkDOMO

Jj, to fakt vypadá na alergii na krmivo - může být i kvalitní, ale je tam prostě něco, co pesanovi nesedne (není tam třeba jiný druh masa?). Do měsíce by to mělo být pryč, pokud máš doma Zyrtec, tak mu ho můžeš zkusit dát (není jisté že pomůže, ale neuškodí). No a zásada je, pokud psovi nějaká značka granulí vyhovuje, tak zbytečně neměnit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka