10kg nahoru a sprďák v poradně :-(

05.11.2009

V 19tt a tloustnu .....no nakonec to bylo devět kil, ale sestřička v poradně mě seřvala jak alíka, že takhle by to nešlo, tolik přibírat ....až jsem se jí tam rozbrečela a s sebou strhla ještě jednu paní v čekárně :-) takže teď se snažím trošku držet, jako že nejím úplně všechno kdykoliv mě napadne :-) ale hubnout prostě v těhotenství nehodlám. Navíc jsem už dvakrát během těhu měla vyhozenou plotýnku, takže můžu akorát rehabilitovat, ale cvičit ne. Tak se přeci nezblázním. Navíc zrovna včera mi můj mužskej vysvětlovat, že to je moc pěkný, jak jsem kulaťoučká a že ví, že mi to stejně po porodu nedá a budu cvičit. :-)

taky mě štvou tady ten stát a systém porodnictví a lékařství-je sto let za opicema, když jsem byla na gyndě v U.S.A., chovali se úplně jinak! důstojně.

Ahoooojky, teď jsem to také zrovna psala v jednom blogu, já osobně přibírám na váze už od začátku těhu. Nebylo mi špatně nic, takže jsem jedla normálně, prostě žádné přejídání nic a ještě mi pak začalo víc chutnat, začla jsem i občas mlsat, což dříve až tak nebylo a kilíčka šli prostě nahoru. Moje Dr. mi pořád říká, že mám mít od poradny k poradně kilo nahoře, jenže já jsem přišla po měsíci i se 3 kilama nahoře, takže vždycky na mě taky začne remcat. Prostě na kilo za měsíc to fakt nejde uhlídat. V neděli začínám 36.týden a mám 13 kilo nahoře a příjde mi to akorát, jenže podle toho jak vždycky do mě něco hustí, se jí to nelíbí, tak nevím. Jsem drobnější a menší postavy, tak jestli kvůli tomu, fakt nedokážu říct. Každý mi říká, že je to naprosto normální váha a nikde ti nikdo neřekne kolik máš vlastně přibrat, protože je to individuální. Pořád si z toho taky dělám hlavu a vždycky čekám a jdu se strachem, co mi zase řekne, ale příští týden už tam jdu asi naposledy a pak už budu chodit do porodnice, tak tam snad do mě nebudou tak šít.Prostě tomu nezabráníme no, tak to prostě je a hotovo !!!! Vím, že je to nepříjemné, taky to pořád nosím v sobě, ale fakt mi to někdy příjde přehnané ty jejich rady a domlouvání !!!! Tak se drž a přeji ti moc moc krásné těhulkování !!!!!

netrap se, já v prvním těhu přibrala 27 kilo....děsila jsem se sama a dr. se mi smál :s:
teď jsem 16tt a mám zase 7 kilo nahoře. a rozhodně nežeru od rána do večera, pohybu mám dost. dokonce mám pocit, že baštim uplně stejně jako dřív.

Milá Dagmarko,jsme na tom naprosto stejně.Nepřejídám se a tloustnu jako o závod. Jsem ve 24 tt a vážim 66 kg.Má výchozí váha byla 52kg.Štve mě to,ale říkám si,že to snad zhubnu. Sestřička se chovala strašně neprofesionálně,hubnou to budeš ty ne ona. Vykašli se na to,hlavně že je malé ok. Při prvním těhu jsem přibrala taky 20 kg a během 6 týdnů jsem opět měla 52 kg. Příště milou sestřičku pošli někam ať tě přestane stresovat a optej se jí jak vypadala ona.........
Monina

Ahoj, tak si myslím, že to milá sestra trochu přehnala, takhle tě ještě stresovat (to je daleko horší, než to, že přibíráš), každá v těhu přibírá jinak, někdo přibere za celé těhu 5 kg a někdo 30, to se nedá srovnávat. Bejt tebou, tak se tím vůbec nenervuju, pokud nemáš vysokej tlak a jiné problémy, tak to neřeš.

Divím se, že jsi jí nic neřekla ... podle mne je to tvoje věc, kolik přibíráš. A každá přibíráme v těhu jinak, každá máme jiné tělo a jiný metabolismus .... já měla v 19tt myslím min. 7 kg nahoře a nakonec to bylo za celé těhu 16 kg. Nejvíc jsem přibrala právě na začátku. A i kdybys přibrala moc, tak nemá žádné právo tě seřvat až k slzám, to musela být pěkná koza.
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

je asi chabrus na nervy a nemá to v hlavě v pořádku takhle tě stresovat, zřejmě ona sama přibrala podle tabulek a myslí si že musí všichni. Já jsem přibrala 35 a 37kg - pohybu jsem měla až až a rozhodně jsem se nepřežírala a shubla jsem to taky. Takže si z toho nic nedělej, nejsi první ani poslední která takhle přibírá :dance:

In reply to by devilishlena

jsem ráda, že nejsem sama kdo přibírá jinak než podle grafu :-) máma říká, že kojením to půjde dolů taky ať se nestresuju. Nikdy jsem nedržela diety ani se nepřejídala, takže pro mě těhu není období kdy můžu konečně jíst :-) jím stejně :-) jenom hýbat se teď moc nemůžu ale to se spraví :-) nejdůležitější je zdraví nás dvou mně a špuntíka :-) a to přeju i vám holky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka