Holčičkaaaa :o))))

04.11.2009

Tak dnes jsme byli na velkém ultrazvuku a... :°*°: :°*°: :°*°: , i já jsem viděla pipinku mezi nožičkama. Mám šílenou radost a miluju ji čím dál víc :h: !
Holky nevíte co znamená FL 29,9 WFW 290 g, SF 19?

Velka gratulace k holcicce, snad se to zacina trochu vyrovnavat, mne pripada, ze se v breznu budou rodit sami kluciiii :one:

Ahoj,gratuluju k :girl: ,začíná se to tu trochu vyrovnávat :) .FL je délka stehenní kosti,WFW je váha plodu a SF je velikost dělohy od stydké kosti po její horní hranici :a:

Ahojky, velikááááá gratulace k holčičce :girl: :h: ..... jinak FL je délka stehenní kosti, WFW bude asi váha plodu a SF teda nevím :n:

Taky moc gratuluji k :girl: já jdu na velký UTZ až příští středu a jsem už hrozně zvědavá a doufám, že nám dr. taky řekne pohlaví:-) Přeji příjemné těhulkování!!!!!!

Juuuuu tak dalsi holcicka?? No a nezaciname uz mit nad chlapama prevahu? :\x: :qu: Moc GRATULUJU!!!! FL by mela byt delka steheni kosti a to druhe vaha miminka ale SF to teda nevim??

In reply to by Lucik P.

holky, ja jsem hlavne zvedava kolik se opravdu nakonec tech holcicek a kluku narodi :s: . Uz znam 2 pripady, kdy jim tvrdili celou dobu opak nez nakonec opravdu meli. Abychom pak nektera z nas nebyly prekvapene...haha

In reply to by Lendule

Tyjo to mi ani nerikej ted jsem doobjednala z mimibazarku a same modre hadriky :s: no aspon ze jsem kocarek a postylku vybirala takovy neutral :one: ale fakt verim v toho lklucika,kope jak cert uz od 16tt a je o tyden vetsi takze silak jako tatka a na vlastni oci jsem tam videla pindika,jeste jdem na 3d tak tam se to myslim do tretice potvrdi :qu: :a:

In reply to by Nikkys

tak tím se také uklidňuji, viděli jsme 3x pinďu, tak snad mu do porodu "neupadne" :s: hlavně má doma 3D a pokaždé, když se na něj kouknu, tak vidím rysy chlapce, kdyby to byla :girl: tak by byla opravdu ošklivá :!k:

In reply to by Nikkys

ja si taky rikam,ze si to na 4D utz poradne overim..haha. Ale jinak taky uz neco malo jsme koupili do modra, kdyz nam rekli ted klucinu :) . JInak my budeme mit asi nejakeho lenocha, jsem 19+6 a porad necitim poradne pohyby. Posledni 2 dny mam obcas takove simrani v brise a tot vse. TAk nevim :( , kdybych nebyla na tom utz,tak mam strach jestli je vse v poradku. Ale snad se mimco probere a zacne se poradne ozyvat.

In reply to by Lucik P.

To jo nakonec se to s holcickama tady rozjelo :qu: jsem zvedava kolik nas chlapaku bude a kolik :girl: a ty dvojcatka tady jsou super :one: takovy krasny brisko ma ta maminka vid :qu: A budes Luciku kupovat fusak do autosedacky nebo co??Ja nakonec koupila takovy deko-fusak,kdyz to rozepnu je to jako deka i do postylky nebo jen tak na zem na hrani a jinak je to delany do autosedajdy i s dirama na pasy,takze vyceucelovka :s:

Obrovska gratulace :qu: :qu: a s hodnotama neporadim,ja byla na velkym ultraz.predevcirem a prozmenu na papiru ani zadne hodnoty napsane nemam takze nevim nic teda az na to ze je to klucik a ze je zdravy a to je hlavni :qu: :qu: :qu:

Dzakynko, mooooc gratuluju. Koukám, že další a další březňátka píšou, co co čekají :one: My se chystáme na velký ultrazvuk v úterý, uuuž se mooooc těším, protože mimíska jsem neviděla snad skoro dva měsíce :( A taky s námi půjde přítel, tak to bude určitě zážitek. Jenom pořád nevím, jestli chci vědět, jestli to bude holka nebo kluk :s: Tak krásně těhulkování a pohlazení holčičce v bříšku :qu: :a:

moooc gratuluji k holcicce :qu: . Nam rekli,ze budeme mit klucika,ale pindika jsem nevidela,tak jsem sama zvedava jestli se to priste opravdu potvrdi.
Uzivejte si tehu a pohlad za me slecinku.

ahojky holky,

moc gratuluju k princezničce, to poslední číslo je velikost bříška, mě aspoň doktorka vždycky změří pupík odshora dolů a píše mi to do průkazky k těm grafům, prostřední číslo nevím a to první bude délka nějaké kostičky, mám to napsané zase na papíru z ultrazvuku, ale která to je, to přesně nevím, papá

gratuluju ti k děvčátku, taky když nám řekli, že čekáme holčičku tak jsme byly šíleně šťastný. A bohužel ti neporadim co to znamená, snad ti někdo poradí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka