Pomoc při volbě jména:-)

05.11.2009

Prosím, prosím o radu..včera už jsme stáli před matrikou kvůli uznání otcovství, ale nemohli jsme se domluvit na jménu:-( Tak jdeme dnes..snad do té doby neporodím :00:
Nikol, Kristýna nebo Karolína Kepáková?
Patrik, Matěj nebo Oliver Kepák? (tatínek chce po něm - Jiří :( )

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jiří Nikola Kepák
Eleonora Kepáková
Alžběta Kepáková
Noemi Kristin Kepáková
Noemi Nikol Kepáková
Beáta Kepáková
Jitka Kepáková
Mahulena Kepáková
Radana Kepáková
Danica Kepáková
Dorota Kepáková
Doubravka Kepáková
Darina Kepáková
Eleonora Kepáková
Noemi Kristina Kepáková

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JJ, platí to i na poště, pokud ti někdo napíše dopis na jméno Marie Nováková a ty máš v občance Marie Anna Nováková, tak ti ho nesmí vydat.
Já bych do dvou jmen určitě nešla. papa

tak za mě by to byla Karolína a Jirka. Ale myslim, že to budete nakonec muset rozhodnout sami. :) A je to boj...já vim. ;)

Tak me se libi Nikol a Matěj!!!!!!! A zrovna se teda zeptam, kdy je nejvhodnejsi doba na tu matriku zajit????? Díky!!!!!!

In reply to by Romula

Ahojky, tak pokud máte jména a nechcete jich změnit, zašla bych tam v posledním trimestru...a ne jak my, v obou případech na poslední chvíli, obzvlášť když mi opět hrozí předčasný porod a divím se, že mimi už není venku...

Nám na matrice řekli že ta křestní jména nejsou závazná, že to můžeme ještě změnit. jenže my tam byli cestou do porodnice tak už jsme to měli najisto. :s:

In reply to by nikaas

:s: To jsme si taky říkali :s: , co když si to v porodnici rozmyslíme? Třeba místo holčičky to bude kluk a sželí se mi přítele a přistoupím na jméno Jiří? Snad by to šlo změnit..

tak to vemte podle kalendáře, jestli se vám líbí všechna jména. Danelka je narozená v dubnu, svátek má v září. Takže to má pěkně rozložené i daleko od Vánoc.
:a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Olivera má známá, já jsem trošku na to exot. jména :s: Tak to by sis mohla podat ruku s mým...kdyby to bylo na něm, tak je to Kristýnka a Jiří po něm...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky