Tak zase do nemocnice :/

05.11.2009

po včerejší poradně zas na mě přišlel trochu splínek. 2900g, dle tabulek hraniční hypotrofie a málo plodovky, takže zítra ráno nástup do nemocnice. A to mám 8.11. termín porodu. Doufala jsem, že aspoň ten konec bude v poklidu, ale vypadá to že do porodu už budu v nemocnici. zoufalé pokusy o vyvolání porodu přirozenou cestou u mě selhaly - zkoušela jsem vytírání, okna, sexík, ananas, schody, skákání na míči a míchaný vejce. A prd, cvrčkovi se prostě zatím ven nechce a tak tedy půjdem zítra zase na injekce a doktorka mi říkala, že mi asi o víkendu udělá hamiltona, abysme ten porod - kterej podle poslední prohlídky moc nevypadá, že by se chtěl v příštích pár dnech rozjet- trochu uspíšila. Vidina víkendu stráveného v nemocnici mě nijak netěší, ale říkám si, že to budou mít tedy pod kontrolou... Trochu mi to kazí představu spontálního porodu s prasklou vodou nebo kontrakcemi uprostřed noci a překotným plašením, jak dobalit poslední věci a jízdou jak o závod do porodnice v sousedním městě. Ale co se dá dělat .... tak zbytku těhulek v posledním tažení přeju "rychlý a nekomplikovaný" porod a papa už jako maminky ;)

děkuju :) tak už jsem tu, na porodnici, a prý porodím možná už během víkendu, tak to snad tady ani nebude tak dlouhý :)) teď už jenom bojim bjim, ať to je co nejrychleji za mnou a přežijem to všichni ve zdraví. Tak těhulky s chutí do toho, půl je hotovo :)))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nápodobně, ať máš zbytek těhu v klídku a pohůdce a ten "rychlý a nekomplikovaný" konec ;)

Jéé tak to mě mrzí. :( Ale už jsou to jen tři dny a třeba se do té doby prcek rozhodne sám, že chce ven. ;) Alespoň budeš moct být v klidu, když budeš pod dozorem. Tak držíme pěstičky, aby to dobře dopadlo a všechno šlo tak jak má. A už se těšíme na fotečky nového LPčka. :qu:

Ahojky, to mě moc mrzí, že musíš do nemocnice... ale je fakt, že tě budou mít pod kontrolou a když by ti ta doktorka udělala Hamiltona a porod se rozjel, tak tam snad nebudeš moc dlouho... Vím jak se cítíš, já už byla hospitalizovaná 3x a teď mi to zase tak trochu hrozí, protože po vyšetření opět malinko špiním, takže pokud by se to rozjelo v krvácení, tak tam zas budu muset - jsem 37.tt... Moc držím palečky, ať jsi s miminkem v pořádku a porod ať máš brzoa je rychlý a bezproblémový...

ahojky, tak to mě moc mrzí, že musíš do nemocnice.. to je na prd! ale buď ráda, že si tě pohlídají!! je to jistější, než kdyby se nedej Bože něco stalo :\/: víkend uteče jak voda, a ty budeš v pondělí možná maminka :c: tak se raduj a nebuď smutná !! :k: přeju ti bezproblémový a rychlý porod bez komplikací :||): :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka