tak nevím

04.11.2009

Ahoj snažilky,tak nevím dnes ráno jsem myslela,že se mi mrcha rozjela,ale jen sem trochu špinila a jinak celý den nic,je mi teda tak nějak divně jsem strašně unavená :\/: takže počítám s tím že do rána přistoupí v plné parádě :\/: tak jsem si říkala,že bych zkusila kontryhelový čaj - trochu bylinek by nemuselo uškodit :) jen nevím jak ho pít...vím že se to tady už tak nějak rozebíralo :j) ty co ji :spid: čekáte tak vám držím pěstičky ať nedorazí :k:

Holky díky za podporu,je fakt,že ještě nedorazila v plné polní :) dneska jsem opět jen špinila a to dopoledne a pak zase nic tak nevím,ale čajík už mám koupený,takže si večer k ordinaci asi hned jeden udělám abych ochutnala ;)

Ahoj Romusko, tak nevim, jak to dopadlo, ale moc drzim palecky :one: :\x: Kontryhel by se mel pit do ovulky, 3x denne jak pisou holky. Mne po nem dost bolelo bricho, tak jsem ho musela vysadit, ale koupila jsem si v lekarne Sarapis a na ten zatim peju chvalu - ovulka po nem chodi, s krasnym hlenikem apod. Tak papa :a:

Já ho pila od začátku cyklu do ovulace 3x denně. Začala jsem ho pít minulý měsíc, hned jsem otěhotněla, to ale dopadlo špatně - spontánní potrat, hned další měsíc jsem otěhotněla znovu, tak uvidíme, jestli vše dobře dopadne. Mě asi pomohl, jedla jsem k tomu i vit.E - tzv. vitamín plodnosti. Držím pěstičky :) :a:

In reply to by VeronikaV86

Tak taky potvrzuju že vitamín E je vynikající taky jsem ho přítely koupila.Já brala od začátku snažení calibrum baby plan jo a přítelovi jsem ještě koupila selzink po tom jsou spermie kvalitnější je jich víc a jsou rychlejší.Nám se zadařilo po čtyřech měsících z toho asi po dvou co jsem ty vitamíny pořídila přítelovi.

In reply to by VeronikaV86

Veru, dá se koupit normálně v lékárně a je sposty druhů. Já jsem nevěděla jaký, tak jsem koupila 200mg, jedla jsem ho 1x denně a manžel taky. Pak jsem se ale dočetla, že chlapi by měli denně mít 400mg, tak ho jedl 2x denně. Není ani drahý, myslím že krabička 30 ks něco do 40 Kč. Chlapům ale působí až po 72 dnech, až se vlastně začnou tvořit nové spermijky. Dočetla jsem se ale na něj samou chválu. Určitě bych to zkusila. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka