Ahojky

05.11.2009

Ahojky holky,musim si tu posmutnit,dnes rano jsem vstala a sla na zachod.nevim co mi to napadlo ale kontrolovala jsem cipek,pritom se v nem ale vubec nevyznam.no je hodne dole a tvrdy,ale mam u nej hnedy hlen :( holky ja tak tu mrchu neciiiiii ale ona dorazi,urcite.mam takovyho tucha.jinak prsa boli ale o hodne min nez na zacatku tydne,proste na me padla depka :§) a stve me ze si musim delat testik abych vedela jestli mam ukoncit a nebo dal pokracovat s lekama.Neci tam videt jen tu / osklivou carku.snad v praci prijdu na jinny myslenky...... :\/:
holky preju vsem krasny den a omlouvam se,muselo to ze me ven,papa :k:

Taky jsem si kontrolovala čípek to už jsem byla těhu ale ještě jsem to nevěděla a čípek vypadal jako kdybych to měla dostat.Hnědě jsem špinila jeden den a za tři dny byl pozitivní test.Jo a s těma prsama věděla jsem že jsem těhu a najednou mě ze dne na den úplně přestaly bolet tak jsem měla hroznej strach že je něco špatně ale na druhý den už zase bolely.Tak držim palce at už ti to konečně vyjde. :///:

Od toho tady jsme, aby sis vylila srdíčko... Nic nevzdávej!!! Dokud ta :spid: nedorazí, není nic ztraceno. Vždyť některé holky to mají a jsou těhulky. Držím Ti palečky!!! Měj se krásně :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka