Je tady

04.11.2009

Nazdarek holky tak :spid: dnes dorazila po 34 dnech takze si semnou dela co chce :-g( myslite zebych si mela potom zajit k Dr :*8*: aby mi napsala neco na upraveni cyklu :#o: Teda jestli se vubec neco na to pise?? Dik vsem za rady :k: :k:

Nic si s toho nedělej bojuj buď statečná ono to příjde v tu správnou a hlavně nečekanou dobu držím palce

Ahojky,já myslím,že cyklus je v pořádku..holt někdo ho nemá klasicky po 28dnech..já třeba po 30ti..hlavní je,že chodí a držím pěstíky at už příště nedojde ;)

Holky dik vsem za radu tak ja to teda jeste necham tak je pravda ze telo si musi zvyknout takze hura do dalsiho snazenicka :*O*:

In reply to by Terezie

Ahoj Terez, já jsem po vysazení HA :spid: vůbec neměla tři měsíce.Dr.mi píchala dvakrát vyvolávačku,než se :spid: uráčela dorazit. Na úpravu cyklu mi napsala prášky Provera.A mě to fakt pomohlo. :spid: je přesná skoro jako hodinky.Takže se určitě zeptej,snad by to pomohlo i tobě.Pa,Lucy :\x:

Terezko, já myslím, že je to v normě. Ale pro tvůj klid v duši třeba Dr. zavolej a optej se, než tam vyrazíš. Tak hodně síly do dalšího snaženíčka a příště už budeme obě hlásit //, ju? Budou přeci Vánoce :///: :qu:

Ahoj Terezko, ja jsem 4. mesic po vysazeni HA a jeste ani jednou mi nedorazila MS stejne. Holt to trva nez si to telo upravi hladinu hormonu. Do 36 dnu je to povazovano za naprosto normalni delku cyklu. Jen je treba si dat pozor, ze v tvem pripade byla ovulka tak pred 14 dny, tzn. 20. den cyklu, tak se pristi mesic snazte i takhle pozdeji a ne jen v pulce cyklu! Ja jsem napr. tento mesic mela ovulku taky presne 20. den. Drzim pesticky

ahojky a jak dlouho je to, co jsi vysadila antinu? ono se tělíčko potom může čistit klidně i rok, ale já myslím, že jestliže máš cykly 34 dni, tak to není zase tak hrozný. Já měla prášky na upravení cyklu někdy jsem je měla i 52 dní, ale nějak to nezabralo, jako snížilo se to tak na 40 dní. ale jak je napsáno níže, hlavně aby byla ovulka.

Ahoj,
já mám třeba cykly delší normálně. Jsou pravidelně 35-36 dnů dlouhé. Důležité je jestli probíhá ovulka. Já jsem první měsíc teď měřila BT a je velice zajímavé sledovat, jestli tělo funguje, tak jak má. Teď čekám jestli se třeba nezadaří.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=74039/nummer=1
Takže jestli myslíš, že není něco v pořádku, můžeš zkusit začít měřit a pak se rozhodnout, zda je třeba řešit to s MUDrou a nebo jestli tomu necháte ještě volný průběh.
Simča.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka