jak zjistit teplotu u miminka?

04.11.2009

Holky, ted mi tady rika sousedka, ze u mimina nejde poznat teplota nijak inac nez teplomerem a ze bych ji mela merit kazdej vecer. prijde mi trhle ji kazdy vecer strkat teplomer do zadecku. nepoznam to podle rozpaleni? treba z celicka, z hrude atd.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Neměřit, pokud dítě nejeví příznaky nemoci, a už vůbec neměřit informativně večer a po pláči... :a:

Nám říkala doktorka při propuštění z porodnice, že stačí jednou za týden informativně.
Jo a poradila mi mamka z vlastní zkušennosti, že ověřit si můžeš i svými rty na čelíčku, každý den.Pokud ho měla teplejší, tak jsem pak přeměřila teploměrem.A vždycky to souhlasilo.Když měla teplotku, bylo čelíčko na dotyk mých rtů teplé.Když bylo studené tak byla bez teplotky.Tak to kdyžtak vyzkoušej.
Pááá a mějte se .
Lenka a Nikolka

Jejda, tak to jsem teda ještě neslyšela. Já myslím, že to poznáš z čelíčka - jasně že ne stopro, ale měřit ho každej večer je fakt zbytečný. :s: :a:

Tak v porodnici jsme měřit museli každej den, ale doma :n: . Je to zbytečný trápení pro miminko... Poznáš to na čelíčku a kdyby se ti to zdálo moc teplý/rozpálený, tak můžeš změřit, aspoň se to naučíš odhadnout, ale preventivně každej den je zbytečný :one:
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

já tedy teploměr používám jen když cítím že je rozpalenej.poznáš to z čelíčka ,že hoří nebo,že je nevrlej atd neslyšela jsme tedy o tom,že by někdo měřil deně :?

měřila jsem jenom, když jsem měla pocit, že je "teplejší". myslim si, že je zbytečný měřit denně, když je dítko v pohodě

Ahoj tak já teda každý večer určitě neměřím teplotu v zadečku vždycky jsem to poznala na čelíčku když měly teplotu.

nevím jak tvoje sousedka ale já sem na Elišce poznala že má zvýšenou teplotu na 37 i přes čelíčko...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky