Holky

04.11.2009

Potřebuju poradit,malé jsou 2měsíce a jelikož ublinkává,tak jí dáváme Nutrilon AR,jenže ona má docela hodně tuhou stolici hlavně po tom AR - no prostě tvrdý bobky a je trochu zacpaná.Co jí můžu dát,aby se jí trochu rozředila?Čajík dáváme fenyklový a za den vypije cca 120ml...Díky za radu..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja mela u male ten samy problem v 2mes na Sunaru. A to byla jen dokrmovana ne plne na UM. Zkousela jsem po poade s Dr vechno i stavicky - hruskovou, svestkovou, jablecnou... Ale pomohl mi az hermanek - klasicky pytlik uvareny ve vode ne ten granulovany. A pak taky prechod na Bebu. Ted kadime obden a jsme spokojeni.
A stavicky mi Dr rekla, ze muzes dat. Vsak nase maminky ti reknou kdy jsi dostala prvni polivku ty - ja ve 3mes uz bastila brambory a zeleninove polivky a jsem zdrava, nikdy jsem nebyla nemocna a alergie taky nemam. Me Dr rikala, ze dnes se doporucuje se vsim zacit u UM po 4mes a u MM po 6mes kvuli alergiim. Ale pokud mimi potrebuje pomoc s necim ta trocha ji neuskodi. Neboj :)

My jsme byli taky na nutrošu a malá mi kakala 1 x za 3 dny tak jsme přešli na Bebu a kaká mi 1 x denně,tu dělají i AR.

In reply to by zdenicka.x

teda ty si básník mužeš dělat reklamu na bebu :s: no my tedy máme pul roku a vnoci se stále budíme po 4hodkách :00: a to si dá 200ml kaše...už je to zvyk než hlad :n:

ahojky měli jsme to samé a doktorka nám doporučila pár lžiček štávy z odštavnovače z mrkve atřeba trochu jablíčka před každým krmením a moc nám to pomohlo

Ahojky my jsme tedy taky na bebě AR kvuli refluxu a stolici má dobrou nám na tu stolici hodně pomohly probiotické kapky a taky když vipije hodně čajíku tak má stolici uplně řidkou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka