Jak vypadají křížové bolesti?

04.11.2009

Ahoj holky, chci se zeptat těch zkušených co mají za sebou porod s křížovími bolestmi. Prosím poraďte. Mám kolem sebe spoustu kamarádek co už rodili, ale každá to vykládá jinak. Mám termín v pátek, ale už od rána mě bolí v kříži a stupňuje se to. Vždy to přitom přechází do podbřišku jako při menstuaci. Vždycky to najdenou příjde a zase odejde, není to ale zatím nějak pravidelné. Manžel mi zrovna odešel do práce, tak jsem volala pro jistotu mamce, která samozřejmě začíná plašit. Co myslíte vy? Mám už taky od toho něco čekat? Nebo to taky můžou být poslíčci? Trvá už to ale od rána. Tak fakt nevím co si mám myslet. Díky za odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,já měla poslíčky 6 týdnů před porodem.Měla jsem to jako když se Ti honí střeva,ale ne a ne to povolit,bylo to jako silnější měsíčky,tlaky na konečník s bolestí do břicha a zad.Nemohla jsem se ani narovnat natož chodit.Když jsem rodila stupňovalo se to víc a víc.hodně mi to povolilo po píchnutí vody,ale asi to má každá z nás jinak..

Já to měla tak, jako když máš zácpu, vůbec mi to nešlo do břicha. Několikrát jsem to i zkoušela na záchodě, ale když to nešlo a ty bolesti přicházely po deseti minutách, usoudila jsem, že to nebude zácpa, ale blížící se porod. A taky že jo. Postupem času, jak se zkracovaly intervaly, byly bolesti silnější a silnější, no co ti budu nalhávat, bolelo to fest. Jinak poslíčky jsem teda neměla vůbec, bolesti mi začaly brzy ráno, kolem čtvrté, porodila jsem v pět hodin a minutku k tomu. POkud máš křížové bolesti, měla bys zajet do porodnice hned, nebo tam alespoň zavolat, jinak se říká, že máš jet ve chvíli, kdy máš pravidelné bolesti po pěti a méně minutách alespoň dvě hodiny, nebo do dvou hodin po odtoku plodovky (pokud je s krví, zakalená, zapáchá, tak hned). Já shodou okolností ten den jela do nemocnice na jeden malý zákrok, takže jsem jim ty bolesti nahlásila a oni si mě rovnou nechali na porodním sále...

ASI POSLÍČCI-KŘÍŽOVÉ BOLESTI JSOU TAKOVÉ, ŽE SE TI KROUTÍ PRSTY U NOHOU (TÍM TĚ NECHCI STRAŠIT)
JÁ MĚLA KONTRAKCE SPÍŠ DO ZAD A PAK TO ŠLO DOPŘEDU-TY KŘÍŽOVÉ BOLESTI BYLY PRO MĚ SNAD NEJHORŠÍ

Holky fakt díky za tak rychlé odpovědi. Poslíčky už mám asi dva týdny. Což je tvrdnutí břicha a bolest v podbřišku. Záda mě začali bolet až včera, ale byla to taková normální bolest v kříži. Dneska to už ale přešlo do takové fáze že jak to občas příjde tak se začnu pěkně šponovat a nemůžu udělat ani krok. Jendou je to ale horší a jindy o něco mírnější. Od pupku mi to nejde ani nic nepulzuje. Prostě mě začne bolet v zádech a trvá to asi půl minuty při které ta bolest stoupá a přechází až do podbřišku a pomalu až do konečníku.

In reply to by bubli2

á ty posle musela rozdýchávat dej si vanu a poznáš jestli to přestane nebo se to rozjede...přeji at už máš drobečka u sebe brzy a dlouh se netrápíš jinak já tedy poaslíky měla normální kontrakce křížový :00:

ještě jem si vzpoměla..mívala jsem poslíčky taky brzo..a každý den ke konci.ale asi 3dni před porodem nic.nic mě nebolaleo..jako by klid před bouří :C]]: jen teda den porodu už se tam tak mydlila hruza jako by chtěla vylízt pupkem

In reply to by romuaska

já měla den klid a to jsem je měla deně a ten den byl super a večer to na mě přišlo malej sebou v 8mlel jak pominutej a v 11mě začla odtékat voda a pak se to rozjelo :00:

ahojky měla jsem je u obouch dětí a podobné tedy u druhého silnější byly to křeče který šly od pupku do zad šíleně ani jsem nemohla chodit ...ale tedy řeknu ti,že já měla od 38tt poslíčky a byly stejné akorát při porodu ty kontrakce byli silnější a po menších intervalech držím palce at to máš brzy za sebou já už to taky chtěla mět už za sebou ty poslíky znich jsem šílela :00:

Ahoj,
můžou to být poslíčci. Já jsem měla křížové porodní bolesti, ale rovnou pravidelné kontrakce. Zkus si dát teplou sprchu a uvidíš, jestli to nepřejde.

bolest že necítíš vubec bolest bříška jen záda dole v křížích...je to velká bolest..
já ted u třetího porodu křížáky neměla za to mě bolela stydká ksot ale tak moc že raději bych ty křižáky..
jo a taky je to u každýho jiný...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka