Kamosce ukradli kocar!!! To je hnus!!!

04.11.2009

Holky, normalne neuverite! Kamosce ukradli kocarek!!! To je proste hnus, co se uz deje!!! :n: :n: :n:
Sla na kontrolu k detske doktorce....jak sla do ordinace, vzala s sebou malou, tasku, osobni veci atd...no a kocarek nechala v cekarne. Vratila se a kocar nikde!!! Hledala vsude a nic, proste byl fuc, nikdo nic nevidel a nevedel (typicke)!! :n: :n:
Kdyby pro ni nemel kdo prijet, tak musi s 3. mesicnim mimcem v naruci nekde autobusem nebo taxikem se dostat domu! To je v prdeli, kam ten svet speje!!! To jsou hajzli ti lidi! :spid:
To prece nejde vjet s kocarem vsude nebo si ho vsude brat s sebou...priste ukradnou kocar i s mimcem v nem, ne? Jsem uplne zhnusena, fakt!!! :n:

Musím se přidat.Já bych jim ty pazoury taky uřezala oni by si to příště rozmyslely.Já jsem z Kladna a tady se taky kradou kočárky mě na to upozornovala sestra.

Jooo, holky, je to proste hnus!!! Kocarky si vybirame skoro cele tehu, brouzdame obchody i internet jen, abychom vybraly ten nejlepsi a nejhezci pro nase mimisky, utratime za nej skoro cele porodne a potom tohle!!! :?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo hruza a des!!! Ona chodi tam u stareho autobusaku, nevim jak se to tam jmenuje....ale byt Tebou, tak si davam bacha u kazde doktorky! Protoze at jsi kdekoliv, oni si muzou vytypovat ordinace a proste jit a krast! Mrchy jedny!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jezisi fakt? No tak si davej pozor, ja si taky budu davat pozor, i kdyz chodim do Frydku....tak pa

Ahoj, tak to je fakt mazec :n: :n: to snad není možný!!! Člověk nemůže nikde nic nechat!! Kočárky v ordinaci řetěžama přidělávat k topení nebo coo ??!! :00: To je fakt neuvěřitelný!!! :/;x: :#o:

Je to katastrofa co se tu děje :n: :w:
Ale u nás v Jablonci se taky kradou kočáry a policajti už vědí, že je vozí někam do LB a tak je tam pak i najdou.
Já lezu do každýho krámu s kočárem, pokud to nejde, tak nechám prcka v kočáře a furt na něj koukám. Zatím mám kliku ...
Ale jednou jsem šla na gyndu s kočárem, venku si hrály nějaký ušmudlaný děti, sestra mi odemkla vrata, zajela jsme do vchodu a musím říct, celou dobu jsem se modlila aby tam ten kočár byl.

hovada ://: ,co dodat.Ukradnou vse a je jim uplne jedno ze to nekdo potrebuje nebo ci to je,rezala bych jim zato ruce a oni by si to rozmysleli.To vis dneska jsou kocary draha a da se na nich neco vydelat :-g( ,at zkusi obejit nejblizsi bazary a zastavarny,jestli tam kocar neni a da poradavacum info.Jinak ja kocar s malo nikde nenechavam,uz v nekolika obchodech na me zkouseli prodavcky,at kocar necham venku a jdu dovnitr bez kocaru,kdyz mi v nem mala spala,tak ji rikam,ze nekde kocar nechavat nebudu bud muzu s kocarem,nebo si dojdu koupit jinam,tak jeste pak cumi,co to jako rikas :n:

Lidi jsou svině - omlouvám se, ale neumím to asi jinak říct... nedokážu pochopit, jak to někdo může udělat - jenže dnes je bohužel běžné, že ukradnou i invalidům pomůcky, které jsou nezbytné pro jejich normální život, takže už se ničemu nedivím... A nejhorší na tom všem je, že i kdyby ty hajzlíky chytli, tak se jim ve finále nic nestane a bude to jen přestupek...

To sou svině nehorázné a ještě k tomu u dětské doktorky no to je hnus, člověk by čekal že aspon tam se nekrade no ty bláho potkat to mě tak teda nevím nevím co bych robila :n:

moji kamaradce se stalo něco podobneho bydli v suterenim bytě
vratili se s prochazky a než maleho vyslikla tak nechavala vždy koar před bytem no a na jednou byl fuč za 10 minut bylo po uplně novem kočarku :( samozřejně jak řikaš nikdo nic neslišel , nevyděl :(
ja to řešim tak že kam nemužu s kočaařek tak do toho obchodu raději nechodim nemem s toho dobry pocit nechavat malou někde venku samotnou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka