špice na jazyku prosím pomoc

04.11.2009

Holky prosím poraďte už přes týden mám špici na jazyku a strašně to bolí. Už ani pořádně jíst nemůžu. Nevíte jak se jí zbavit co nato pomáhá?Děkuju za radu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

MOŽNÁ TI TO BUDE ZNÍT DRASTICKY, ALE JÁ SI PŘIKOUSNU JAZYK A OŠPIČKU USTŘIHNU MANIKURNÍMA NŮŽKAMA, DO VEČERA JE PO BOLESTI. ONO TO USTŘIHNUTÍ ANI TAK NEBOLÍ. JINAK JE MÁM V PUSE I VÍC JAK 14 DNÍ A TAKTO MÁM OD NICH V TEN DEN OPKOJ.

In reply to by sonatko.sh

chce to trpělivost, ale nevím, jak ta tvoje špička vypadá, opravdu to jde, chce to manikurní nůžky, je to drastické, ale mě to pomůže hned. A to ustřižení fakt nebolí, ne určitě více, než sama ošpička. Já na to trpím dost a toto je pro mě první a opravdu fungující praktika.

Ahojky nevím co je to ta Špice,ale jestli je to Aft,tak na to pomáhá Genciálová violet(doufám,že jsem to dobře napsala)????? :a:

In reply to by evaho

Prodávaj se v lékárně? A nevíš kolik stojí. Dává nám je děda a jsou výborný na všechno :w: :w: . Mamce hrozila amputace prstu (ze záděru), měla prst na kost zhnisanej a fialovej a do dvou dnů s propolisem to měla zahojený!!!! Je to ZÁZRAK!!!!!!!!!!!!!!!!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka