Vibrační lehátka

04.11.2009

Ahoj holky,
chci se jen zeptat, jake mate zkusenosti s vibracnimi lehátky???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda, je to super vynález :-)
Máme tohle http://www.hrackanek.cz/foto.php?img=19742
Využili jsme ho opravdu už od narození, malému se v něm moc líbilo, je sice do 18 kg, že se může postupně využít jako křesílko, ale to nás momentálně nezajímá :-)
Malému je 9 měsíců a už tak 3 měsíce nám leží v koutě, malej je hodně aktivní a tak mu vadilo, že se v něm nemůže hýbat, třeba ho časem zase využijeme, chválím, je super :-)papa

Furt se mi to maže....
Ahoj, my jsme s tím hodně spokojený. Koupila jsem mu ho až ve třech měsících, ale to podle mě stačilo. Hrazdičku používáme málo, má jí už okoukanou i když měním hračky. Hraje si raději na zemi. :C/):
My to křeslo máme spíš na sledování: mě při něčem, akvaria nebo (1x týdně mu pustím BebeTv, aby měl změnu) tak kouká taky z něj. Určitě ho budem používat taky na krmení jako píše Mag28 aspoň ze začátku, dokud nebude sám sedět a pak jako houpací křeslo. Vibrace moc nezapínám, malýho to nebere, ale celkově to křeslo můžu jen doporučit :a:

ahojky tak my máme vibrační lehátko fischer princ od 6týdnu a super ze začátku se vněm malej pěkně vyprděl při těch vybrací trpěl hodně na bříško atohle mu i pomohlo a hlavně jsme ho nemusela pořád chovat takto jsme udělala všechno a on byl všude se mnou.Tet mu je pul roku a používáme ho na papkání a taky když potřebuji uvařit atd je to dobrý vynález hodně si vněm od začátku vyhrál máme ho do 18kilo a pak ho bude mět jako křesílko :one:

In reply to by Mag28

Ahojky, chci se jen zeptat. To samé křesílko mám taky doma ale nikde jsem si nevšimla že by bylo psané že je od 6týdnů. Já myslela že je od narození? Tak můžu se používat hned nebo bych měla raději počkat? Dík za odpověď

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka