Tak je to asi tady

04.11.2009

Tak je to asi tady. :) Za chvíli nejspíš pojedeme.Včera jsem byla u doktora a ten se ve mě pošťoural.Pak mi říkal,že včera,nejpozději dneska,že porodim.A on měl nejspíš pravdu. :\x: Od včera špinim,ráno ze mě vyšel takový tmavý hlen a mám bolesti po asi 12 minutách.Zkoušela jsem to rozehnat sprchou,ale vrátili se. Funim tu,ale do nemocnice se mi ještě nechce.Uvidim ještě hodinku a dyžtak vyrazim.Tak na nás myslete a držte nám palečky. :) Hned,jak budu moct,tak sem dám fotky. :) :k: :a:

Pořád jsem doma. :( V porodnici mi asi ve tři řekli,že to na porod neni.Že tam být nemusim.Bolesti mám jako hrom po asi 6 minutách,když si lehnu,tak po deseti.Je mi už ouvej,ale když tam teď pojedu,tak už si mě tam nechají.Musela bych na 6-ti nedělí a stejně by se mnou nic nedělali.Holky,mě trefí.Bolí to jako prase a mě už se chce i brečet.Při první dceři bylo za 5 hodin hotovo a teď už se to táhne 10 hodin a nic. :( :r:

In reply to by HankaS

Haničko, doufám že si tě na šestinedělí nechali!! je fakt lepší být hlídaná, než pak porodit cestou do porodnice!!! Moc na tebe myslím! ani si nedovedu představit být v takových bolestech a ještě slyšet od Dr že se nic neděje :\/: DRŽ SE !!!! :h:

In reply to by HankaS

Já bych tam stejně jela. Ještě bych počkala až se ty rozestupy kontrakcí skrátí na 5 minut a pak bych radši vyrazila. Oni si tě tam aspoň pohlídají. Doma sama nezjistíš kdyby bylo něco špatně. :no: Snad to bude v pohodě a budeš mít to svoje zlatíčko co nejdřív u sebe. ;)

In reply to by HankaS

Nemocnice jsou na prd, ale v tomhle případě to bude asi to nejlepší. Já to vidim, že se to během noci rozjede. Aspoň podle toho jak to měli teď kámošky. Odvezla jsem je do porodnice a oboum řekli, že to na porod nevypadá a pak ráno byly holky na světě. ;) Přítel jde k porodu taky?

In reply to by HankaS

Tak taky záleží jak máte porodnici daleko? Jestli kousek, tak si můžeš dovolit být doma a až to bude po 5min. tak vyrazit, ale já mám porodnici pěkně daleko.. a nedej bože, kdyby byla někde na dálnici nehoda nebo někde zácpa..být tebou tak bych raději ležela v nemocnici, sice možná zbytečně, ale s čistym svědomim a bez nervů, že to pak nestihnu... tak na tebe myslim!! Ať jste v pořádku a máš prďolku brzo u sebe!! :h:

Jé, tak za chvíli mezi námi bude další maličké LPčátko :\x: Držíme palečky, ať vše proběhne v naprostém pořádku :one:

moc se na Barborku těšíme,....je dobrý sledovat, jak se to tu postupně"rozsypává" :) tak se holky držte a ať jde všechno podle plánu :girl:

Holky moc děkuju. :+^*: Ještě jsme nevyrazily.Pořád je to asi po 12 minutách.Něják se to nechce rozjet.Jestli to do 14 hodin bude stejný,tak vyrazim.Třeba to ten klistýr urychlý,alespoň se to říká. :) Sice se mi do nemocnice ještě nechce,ale nerada bych tu fuňela ještě večer.Při první dceři jsem měla od první kontrakce za 5 hodin odrodíno a při týhle potvůrce se trápim už od osmi a něják se to nepohlo. :(

Hani, v tuhle dobu už jsi nejspíš v porodnici, ale i tak ti přeju BEZPROBLÉMOVÝ POROD!!! už se moc těším na zprávu, že je další LPčko na světě!!! DRŽ SE !!!!

:qu: :qu: :qu: Tak to přeji hodně štěstíčka...budu na Vás myslet, ať to jde všecičko jak má a pak určitě písni a přihoď i fotečky :°O°: .
Takže tfuj tfuj tfuj...opatrujte se.

.. další LP-čko na cestě... jupííííí :\x: :\x: :\x:
Hani, budeme na vás moc myslet, ať to je co nejdříve a nejvíce v pohodě za vámi.... :||): a budeme se moc těšit na fotečky. Drž se, kočko!!!! :k: :h:

Ahojky, tak to je super :-) budu držet palce ať to všechno je rychlé a krásné ! Závidím - v tom dobrém slova smyslu :-) Zítra končím 39 tt a jdu k Dr. na kontrolu, kéž by se ve mě taky pošťourala :-)

miruAhojky.jsem tady nová.I když ne moc nová.Zaregistrovaná jsem dlouho ale jen si čtu ty báječný příběhy a tak.Tak ti budu držet palečky aby ti to dobře dopadlo a bylo to rychlí.Přítelovo švagrová rodila 26 hodin a to byl docela mazec.Tak hodně štěstí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky