kontrola kyčlí

04.11.2009

:a: Ahoj tetičky,mám takovou otázku.Máte některá zkušenosti s peřinkou.Byla jsem v pondělí s malou na kontrole kyčlí a má levou stranu šikmější,tak dostala na dopručení peřinku.Musím říct,že mi jí je fakt líto když v tom musí být pořád.Má to nosit 6 týdnů. ://:

Moje malá ji dostala hned v porodnici (na konci srpna), pravou kyčli měla IIC. Po měsíci kontrola a prodloužení nošení, po 2 měsících to stejné. Teď doufám, že jí to na konci listopadu konečně zruší. Nevím jakou jste dostali. Zjistila jsem, že jsou dva druhy. Jedna taková hodně široká jakoby anatomická a jenom nad zadeček a druhá (tu máme my) široký pruh tlustého filcu v igelitu a v plátěném návleku, po stranách šňůrky a popruhy. Jenže je dlouhá až vzadu ke krčku, takže malá je furt spocená a ty popruhy jí řežou do krčku. Jinak na začátku jsem to obrečela, ale nakonec mám pocit, že jí to až tak nevadilo, ale teď co je větší tak už se trochu vzteká, když jí do toho šněruju. Navíc trpí na prdíky a když nemůže kopat nožkama, tak s nimi těžko bojuje. No jak říkám už aby jí to sundali, ale nález se zlepšuje tak to doufám už dopadne.

my jí taky měli. 2 měsíce. Neboj, jí to ani nepřijde. říkej si, že lepší je to teď, nebude si to vůbec pamatovat, než aby se muselo něco řešit až by byla větší. to by bylo o dost horší

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka