REKLAMA NA AUTO,PLOT ČI DŮM ZA PENÍZKY

04.11.2009

Ahojky holky , včera jsem se Vás ptala na jestli stím nemáte někdo zkušenost s touto reklamou za penízky. Moc Vám děkuju za Vaše názory ....ani jeden Váš názor nebyl kladný a psali jste mi ,že většinou chcou vstupní poplatek a pak peníze z reklamy neuvidíte. Zítra jsme měli je t kvůli tomu do Prahy a tak mě to nedalo a před chvíli jsem tam volala a ptala se jestli budu něco platit .Chtěli by po nás 2390. Takže Vám chci poděkovat , protože mám ušetřenou cestu do Prahy a i další nepříjemnosti co by možná podepsáním nějaké smlouvy vznikly. Moc děkuju za Vaše názory a přeji Vám příjemné těhulkování.
Papa Andulka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Určitě jste udělali dobře,že nikam nepojedete.Já si vzpomínám,jak jsme byly nadšený my ,při představě až 5000Kč :00: no nevyšlo to a nebyly jsme jediní ,kdo se nechal nalákat.Pár měsíců jsme si to vyčítali,ale všechno zlý,pro něco dobrý. :a:

No to se dalo čekat, že to nebude jen tak. Vždyť by byl každej třetí barák a každé druhé auto samá reklama. Mě by tedy navadilo za 5 tisíc měsíčně jezdit v autě s reklamou třeba na vložky :s: Jsou to hovada zlodějský a spoléhaj na to, že se lidi kvůli 2 tisícům soudit nebudou

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka