Tak dnes slavíme rok :-) A hned mám dvě otázečky...

03.11.2009

AHojky holky... Tak dnes malej slaví jeden rok, bylo to super, o víkendu jsme slavili u příbuzných a dnes doma... No ale k těm otázkám... Když alého berem do náruče, hrozně v něm křupe... Máte to taky tak? Nebo je něco špatně? A další otázka, do kdy se bere vigantol? Moc děkuji a doufám že se dočkám alespoň jedné odpovědi...

Teda koukám že máte kluky pěkný rychlíky,mě malá začala dělat krůčky teď před 14M a neříká nic, umí prasátko,rybu a tygra.Ukatuje uši,nos a oci.

Nazdárek,jestli se nepletu změna ikonky,že?Takhle si Tě totiž nepamatuju :) Moc moc gratulujeme k ročku :k: My měli roček 27.9 a vigantol bereme dál. :a:

In reply to by Kotrmelinka

my hrůza,asi máme nějaký šílený období,malej zlobí jak čert.Usíná mi v půl 10 večer a vstává v půl 6,takže toho mám plný kecky :s: Chodí od 11 měsíců,má 6 zubů.Na 13 měsících váží 10.90kg.Říká máma,táta,teta,děda,bába,auto.Taky mi říká ANO a NE.Jak dělá kočka,tygr,kráva,indián,kačka a to je asi vše,nic víc ho nemůžu naučit :s: Tleská,brnká sobě a každýmu na pusu a ukazuje jak je velikej.Furt chce telefonovat a říká mi : Halooo DEDO :s: (chce telefonovat s mým tátou).To je asi všecko.Jo a jí už všecko.A co umíte Vy,povídej?????

In reply to by Nona

No já se o spaní ani zmiňovat nebudu, jelikož malej se v noci budí minimálně 4x a když rostou zuby, zvládne to i 10x za noc ale už jsem si snad i zvykla... Jinak v pondělí jsme byli na roční prohlídce, máme 9,87 kg a 75 cm... Říká máma, bába, pápá a občas ňam... Dělá indiána, jak je veliky, ví kde má ucho, nos, ruce a nohy, dělá haló, haló s mobilem ( nejlépe s mým... ten jeho hrací ho VŮBEC nezajímá... ) no a chodit začal na deseti měsících a deseti dnech... A čím dál víc bych si přála aby to moje miminko třeba jeden den jen leželo a spinkalo :-D

In reply to by Kotrmelinka

přesně,jak píšeš :s: hele telefony ty dětský ho taky neberou,chce jen opravdový a to jsem mu dala naše starý rozbitý a ty taky nechce :00: Vidíš to mě nenapadlo učit ho kde má ručičky a nožičky,tak to máme o zábavu na dnešek postaráno :s: Jo 10x za noc tak to Tě lituju chudáku,to ten náš tak 3x a ještě si stěžuju :s:

Myslím, že to křupání je normální. Vigantol se bere do roka - aspoň podle naší dětské doktorky.

Tak ten vigantol nevím, ale na roční prohlídce nám ho dr. :*8*: zase předepsala. V naší Terce :girl: taky křupalo a někde jsem četla, že to pomalu přestane až dítě začne pořádně chodit, ale nevím co je na tom pravdy :a:

ahoj, malému byl rok v srpnu a občas když sem ho vzala tak v něm tak dutě luplo ale jen občas ne pokaždý

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka