Máme šikovnou holčičku

04.11.2009

Ahoj tety, tak se vám hlásíme po dnešní kontrole. Průtoky pupečníkem máme v pořádku. Malá na utz zase škytala, tak jsme museli kontrolovat dýl, protože to bylo kvůli tomu škytání rozskákaný. Křivka tentokrát dopadla naštěstí v pohodě. :///: Jen se pan dr. divil, že tam máme zaznamenaných tolik pohybů a pak konstatoval, že je to aktivní dítě. To vím i bez křivky a už dávno. :s: Přibrali jsme 3,5kg za jeden týden, což se mi zdá docela dost, ale nejspíš to prý je od těch zhoršujících se otoků. :#o: Ale to hlavní je, že ........ To naše zlatíčko už váží 2570g!!!!!!!!!! :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: Od minulého týdne přibrala neuvěřitelných 440g. :$$: :one: Jediná horší zpráva je ta, že už musíme nasadit Dopegyt. Lítá nám teď hodně horní tlak, tak si to už chce pan :*8*: posychrovat. Taky nás dneska prohlížel, protože jsem mu říkala, že mi je tři dny nějak divně a malá mě hrozně tlačí dole. A nic nenašel. Zatím se nijak razantně neotevíráme a CS máme pořád 1. Tak ještě týden a může se klidně :||): .

ahoj Jiřinko, to nás těší, že se vám vede dobře. ty jo, já jsme teď naposled měla taky vyšší ten horní tlak, 158, sjem myslela, že mě obulí, ale byla sjem navlečená a v ordinaci měla sestřička horko a nevětráno tak proto asi. já myslela, že se bere víc zřetel na ten spodní, že nemá překročit nad 90. tak se mějte děvčátka ;) :a:

In reply to by dupkaM

Děkujeme Mílo. :) Jj bere se víc ten spodní. Jenže mě už ten horní lezl i přes 170, tak to chtěl radši posychrovat. A spodní mám na klasickým tlakoměru 88, takže taky kousek od hranice. Ty dva nebo tři týdny to s těma práškama nějak vydržíme. Zase si říkám, že se aspoň nedostaneme na nějaký život ohrožující hranice. :)

No prosim, porad, ze mala je malinka a podivej. Nakonec z ni bude do porodu poradnej macek. Holky moc vam preju, abyste byly v pohode. Ja jdu na kontrolu prirustku dneska, tak mam docela strach. Podle me vahy jsem opet nic nepribrala, tak doufam, ze valinka jo a udela mi takovou radost jako tobe ted malicka. Budem vam drzet palecky :a:

In reply to by verca

Verčo neboj. Určitě budeš mít taky jen dobré zprávy. Oni ti broučci teď ke konci přibírají nejvíc. ;) A buď ráda, že jsi nepřibrala. Každý kilo na víc znamená větší námahu. Aspoň teda u mě to tak funguje. :( Tak držíme pěstičky. ;)

to je super Jiřinko :qu: fakt jsem ráda, že jste dopadly s malou tak dobře!!! vidíš, po všech těch útrapách aspoň pár dní klidu, co? to ti neuškodí, právě naopak- v klídku si doděláte hnízdečko, a pak už se budete těšit na malou :c: jsem zvědavá, která z nás dřív porodí (máme TP jen jeden den od sebe, ale to už asi víš, co? ;) )
tak se pěkně opatrujte a papkejte prášky, já papám taky prášky- na štítnou...

Ahoj Jiři, tak vidiš, jak to Sárinka krásně zvládá a přibírá, holt má svou hlavu a ne podle doktorů:))))) Ať jste zdrávy a vše je v pořádku a máte se fajn. Já jdu na kontrolu zítra, tak uvidíme, posly už mám, CS 6. Je strašně zvláštní, když si uvědomíš, že jen pár dní a budeš mamča a na starosti mít nový život.... :||): :/;x: Šárka

In reply to by Nehulak

Šári taky z toho mám hroznou radost, že to takhle pěkně zvládla. :qu: Ty máš termín na sobotu viď? Pak nám musíš dát vědět jak jste dopadli ju. ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nikolko a hlavně je to pěkný zlobidlo. Takhle nás napínala do poslední chvíle. Ale teď když už vím, že má nějakou solidní váhu už se o ní tak nebojím. :) Posíláme Tamarce pusinku. :c:

Ahojky Jiři, taky jsme dnes byli na kontorole - jsem dnes 36+2 a už bych asi šla nejradši rodit - vim, že musím ještě alespoň týden vydržet... Je super, jaké zprávičky jsi z kontoroly přinesla, hlavně, že maličká povyrostla :-) Já jsem dnes začala po vyšetření paní doktorkou špinit, tak doufám, že to přejde, protože už jsem byla kvůli krvácení 3x hospitalizovaná - mám strach... Na pásy mě ještě dnes nevzali, prý až příští týden, tak se moc těším...

Jiřinko, to jsou skvělé zprávičky!!! :C]]: :C]]: Já už se nemůžu dočkat až půjdu poprvé na CTG... úplně vám tu, holky, závidím... tak snad se dočkám příští týden... Je skvělé, že beruška takhle roste... :°O°: a že se ještě nechystá ven... jen ať si tam ještě pár dní počká... Opatrujte se nám!!! :\/|:

In reply to by mysaco

Lucinko taky se brzy dočkáš. ;) Ale je to hrozný čekání. :( Taky mám obrovskou radost, že nám takhle pěkně poporostla. Klidně by tak i mohla zůstat. :s: A kdyby náhodou chtěla ven, tak teď už by mi to asi bylo tak nějak jedno. On by to taťka stihl dodělat než bysme se vrátili z porodnice. :) Ale ať tam ještě tak týden je.

No Jiří tak to jsou skvělé zprávy huuuráááááááááááá,konečně ten tvůj uzlíček přibral-holka jedna to nás napínala to jsem mocinky ráda,že jste v pořádku a kdyby bylo nejhůře tak už klidně může přijít na svět prdelinka malinká-tak se holky držte a ať ještě chvíli vydržíte 2v1 pááá

In reply to by jira

joj líbí a moc vůbec se jí nechce ven jen se modlím aby to bylo do konce týdne jinak mě z toho asi odvezou je to na hlavu ....není nad to když to příjde o chvilku dřív-tak se držte ať vám to výjde jak vy si přejete páá

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc děkujeme Miško. :) Taky se mi to zdálo docela dost, ale klidně by to mohlo být. Dr. říkal, že někdy je to chyba v měření. A zdálo se mi, že to ten druhý :*8*: měřil nějak divně. :#o: Těch mých 3,5kg je taky nějakých záhadných. :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka