Mimísek

04.11.2009

Ahojky snažilky,
jsem tady nová :a: . Pořád se mi nedaří vám napsat :r: . Nepřišla jsem na to, kam můj pozdrav nacvakat. S manželem máme chlapečka a plánujeme druhé miminko. Zatím nám běží první měsíc. Syna jsem měla na první pokus, zkusili jsme co to udělá :*O*: a ono to vyšlo. Nic zvláštního kromě :*O*: jsmě nedělali. Jen jsem brala vitamínky na těhulkování :) . Při poslední kontrole jsem řekla panu doktorovi, že chceme mimi. Prý když to vyšlo poprvé hned, mělo by to tak být i teď. :spid: čekám 14.11. Takže budeme si držet palečky??? :) Mějte se krásně:)

Díky holky :) . Udělali jsme maximum a teď už zbývá jen čekat ;) . Přeju štěstíčko při těhulkování a doufám, že budou přibývat zprávičky se dvěma // :one:

Vítám tě mezi náma a přeji,ať s brzičko zadaří :/;x: a třeba zase letoas budete na Vánoce sdělovat šťastvnou novinku :cc): .

Ahoj, tak jsi to zvladla :///: Moc drzim palecky. To ze uz mate jedno miminko je super zaruka, ze se vam co nevidet povede i to druhe. A pokud to nebude hned na poprve, tak nesmutni, prece jenom je to trosku zazrak to mrne uplacat. Ale pokud se :|-|: opravdu casto, tak to urco klapne hned. Drzim palecky :one: :\x:

In reply to by eemily

Díky moc, jste všechny fakt zlatý holky :) . Poprvé jsme si s manželem (tehdy to byl ještě přítel) řekli, že vysadím antikoncepci a uvidíme. V práci to bylo špatný a chtěli jsme náš vztah posunout na další level. Brala jsem Babyplan a absolutně neřešila, kdy mám a nebo nemám plodný dny. Neměla jsem žádný příznaky, kromě mega zácpy, kterou ale trpím často i normálně. Bolely mě prsa, břicho a týden před MS i hlava. Prostě u mě typický, když mám dostat mrchu. V den D jsme byli na manželově Vánočním večírku. Už předem jsem byla otrávená, že to dostanu a budu mít zkažený večírek. Jenže kromě nafouklýho břicha, jsem neměla nic, co by nasvědčovalo mimískovi v pupíku. Mám cyklus 28 plus tak dva dny, tak jsem si říkala, že když to nepřišlo 28 dorazí potvora o pár dní později. No a o pět dní později jsem zkusila testík. Druhá čárečka skoro nebyla vidět, ale byla tam. Nemohla jsem uvěřit, že to vyšlo hned. No a na Vánoce jsme s manželem oznámili oběma rodičům tu sladkou zprávu i s datem naší svatby. Holky moje, strašně bych vám přála stejný happyend... Říct o miminku na Vánoce, je neskutečný zážitek. Držím vám palečky a přeju, aby se zadařilo. Držím se heslem, přej a bude Ti přáno. Tak a to je konec románu, který jsem pro vás psala z celého :h: . pa pa

In reply to by Any

Máš pravdu, taky to na sobě vidím:). Člověk nemyslí na nic jiného a občas se přistihnu, že jsem mimo. Ještě že mám chlapečka, který mě vrací zpět do reality :one: . Jsem strašně ráda, že jsem tady s váma holky zlatý :qu:

In reply to by Blanuška

Ahoj Blani. Tak z toho si vůbec nic nedělej, mně taky trvalo hodně dlouho než jsem přišla, kam to napsat a takly se mi to podařilo zjistit až dneska. Přeju Vám s manželem hodně štěstíčka a ať se mimísek brzo podaří

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka