8 dní do mrchy

04.11.2009

Zdravím vás snažilky, jak se dneska máte? Já mám 8 dní do mrchy, tak jsem se rozhodla tady napsat malé hlášeníčko, jak to se mnou vypadá.
Příznaky skoro žádné nemám, prsa mě nebolí, špinění zatím žádné, jen mě od včerejška bolí podbřišek jako bych to měla dostat. Ale víte, jak to u mě s těmi příznaky je :? . Tak uvidíme, mrcha nesmí dorazit příští čtvrtek. Nejraději bych už byla těhu, protože mě to v práci přestává bavit :( .

Tak Andísku tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj ;)
doufám jen,že si z těch bacilků vybereš jen ty těhu a ne ty rýmový :s: Ani nevíš jak moc bych ti přála najít dvě // :h: ;)

Ahoj Andisku, ze drzim palecky snad ani nemusim psat. Jen chci napsat, jak ti rozumim s tou praci. Ja jsem mela vzdycky hrozne stesti na kolegy v praci a fakt jsem tam chodila rada. To se ted radikalne zmenilo s novou praci a taky to byl jeden z hlavnich duvodu, ze jsem konecne podlehla nekolikaletemu nalehani pritele, ze chce mimco. Preju ti, aby se to v praci bud vylepsilo, protoze to je hrozne dulezite a nebo :e): prisel co nejdriv. A treba uz tento mesic :\x:

Držím všechno co mám ať máš // a mimíska v bříšku :cc): :h: :h: :h: :k: :k: :k: :a: :a: :a: Danuš

Andisku,strasne moc ti nepreju mrchu,takze doufam ze me udela radost a neprijde a ty nam uz konecne ukazes dalniciiii

Andísku myslím na tebe a těším se až ukážeš // :one: . Moc ti to přeju, at se tak stane a jestl né ted, tak na ježíška :#~:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mišulko, děkuji a jak se vám s Vikynkou daří? Už jste v posledním tažení...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Všechno to tak strašně uteklo :( . Vzpomínám na tvoje Miškovky a pak jak jsi napsala Mise Miškovka splněna a jak jste šli na večeři s Honzíkem oslavit narozeniny a jak jsi mu to řekla, jak jsi tenkrát o víkendu začala špinit a jela jsi na pohotovost...Připadá mi to jako by to bylo včera a ono je to už skoro 8 měsíců. A já si říkala, že tě ještě jako těhulka stihnu a už se mi to asi nepodaří :( . Už se těším, až ti budu přát k narození Vikinky a jak ti budu psát že je nádherná:-). Sakra, hraje mi tu krásná romantická písnička a je mi nějak ouzko.

aby ta hnusná mrcha uz neprisla a bylo tam mimi :one: Ja vzdycky taky mela priznaky a hned vsude videla tehu a casem jem se uz na ty priznaky uplne vykaslala,protoze tehu priznaky jsem mela absolutne stejne jako PMS,taz jsem do posledni vteriny myslela,ze mrcha prisla.

In reply to by siska333

No právě, taky už si z těch příznaků nic nedělám, mám je teď poslední měsíce pokaždé jinak. A vždycky si říkám, že to se mi ještě nestalo a bude to ono a pak zase přijde. Takže jsem si řekla, že se na to všechno vykašlu a budu co nejvíce v pohodě. A co vy? Jak se vám s mimískem daří?

In reply to by Andisek

mela pravidelne kazdej mesic a asi 2x se mi stalo,ze byly tak silne,ze jsem uz fakt verila a nakonec pendrek a nevyslo to. :( Presne jak pises a taky jsem si rikala,ze tohle neznam,to je u me nove,ze by?Zase nic..Jak plynuly mesice a mesice a nekoncne tydny,hodiny,minuty,sekundy,tak jsem to uz prestala resit a rekla si,ze na to kaslu,ale s kazdym ocekavanim mrsky jsem s napetim cekala co a jak.Neslo na to nemyslet ani nahodou a pak to jednou vyslo a priznaky byly typicke pred ocekavanim mrchy jako vdy a jedine co bylo jine byla vyssi teplota bazalky a to mi dalo otaznik do hlavy,ze by uz opravdu?Uz se tesim az ti to jdo taky vyjde,protoze to cekani je strasny,sama to vim az moc dobre jak boli zklamani z testovani,kde je jen / :( Ja se mam zatim snad dobre,obcas me poboliva podbrisek jako na MS,tak mi to dela trosku starosti a nejradeji bych mela utz doma a porad se sledovala. :c: Porad mam strach a vzpominka na revizi je porad velmi ziva.Myslim na tebe,drz se!!

Ahojky, tak mě zatím práce baví ale za necelý rok mi končí smlouva tak chci být taky těhu moc to s přítelem chceme, ale dnes dorazila mrcha tam mam smutno náladu a bolí mě podbříšek no hnusný den dneska :r: . tobě držím palečky at nedorazí :°*°:

In reply to by Verka

Mě taky práce baví, ale vadí mi čím dál víc, jak se na mě lidé rozčilují, jako bych za všechno mohla. A taky mi začínají někteří lidé v práci štvát a to jsem si myslela, že jsme super parta. Ale od června, kdy jsme byli na víkend skoro všichni z práce, tak se něco změnilo a nebaví mě stále předstírat, že se nic neděje, když se přitom něco děje a nikdo s tím nic nedělá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka