my spíme ve spacímpytli a v čem vy?

04.11.2009

Ahoj holky.Honzík spí od malinka,hned po zavinovačce :ww: ve spacím pytli.Ale chtěla sem ho naučit na peřinu a on se pořád budí....Měli jste to taky tak?Jak je to naučit? Nebo kdy to přišlo samo?Díky za odpo.... :+^*: :|-|:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nejdřív spal v rychlozavinovačce a pak v pytli. Teď je prckovi 14 měsíců a myslím, že spaní pod dekou je v nedohlednu. Cestuje po celé postýlce, stoupá si... Občas zkusím přehodit přes pytel slabou dečku, ale když ho jdu za chvíli zkontrolovat, pokaždé ji má zmuchlanou někde v rohu... Škoda, mám připravené krásné mimi povlečení a na nic :?

Ahojky.
Nikolka spala taky od narození v zavinovačce.Pak jak už se začala víc hýbat, už se jí to nelíbilo, že je svázana, tak jsem ji na ní jen položila a založila jsem přes ni peřinu.No a teď už delší dobu spí ve spacím pytli, protože cestuje po celé postýlce a když jsem ji přikryla, tak byla za moment na opačné straně a peřinu zvalchovanou pod sebou.Jinak pak přes ni ještě dávám peřinu-jen tak přes nožky.Jo a to jí není ani na překážku, že je v pytli, stejně si v něm stoupá :-D ...Tak aspoň je v teple, než kdyby byla jen v pyžamku.
Myslím, že u nás to bude trvat ještě dost dlouho, než bude malá spát jen pod peřinou :~!: .
Páááá :a:

Nejdřív pevně zavinutý do 5měs a potom ve spacím pytli, pořád má letní a máme v ložnici cca 19-20st a dobrý, když ho přikryji peřinkou nebo dekou, tak je za chvíli vzhůru, že se do ní zamotá. Takhle se alespoň neodkope. A on si v tom pytli i stoupne :00:
Lištička Kačka + Matýsek

Náš Simonek spal v porodnici ve spacím pytli, doma pak pod peřinkou a teď spí střídavě pod peřinkou a ve spacím pytli a peřinkou. Jenom pod peřinkou spí přes den a spací pytel a přes něj peřinku dávám na noc, přece jenom je v ložici chladno (ale lépe než přetopeno). Ale jak na peřinu naučit, nevím, asi bych dále používala spací pytel a přes ní dala kousek peřiny.

tak my spíme od 2.měsíce pod peřinkou, no spíš na peřince nesnese být přikrytý takže se hned odkope a hodí si na ní nohy, a když sem zkoušla ho dát do pytle, jé ten vyváděl, takže vlastně spíme okrytý a je spokojenej

tak Adélka spávala dlouho v zavinovačce. Teď spí ve spacím pytli, protože se celou noc točí a peřinu odkopává. Ahoj Věrka

ahoj, malá spí od příchodu z porodnice pod peřinkou. Nejdřív jsem měla povlečenou lehčí deku a v září jsem koupila peřinku. Od porodnice nesnášela zavinovačku. Měla jsem jí tam jen na přenášení malé (z postýlky do mé postele). Jinak na kojení a spinkání měla zavinovačku rozvázanou. Spací pytel mám koupenej ale zatim ho nevyužívám. Uvidim až začne pořádná zima-v ložnici netopíme tak aby malé bylo teploučko.
Zkus přes spací pytel přehodit deku a nebo peřinku. Myslim si že je to otázka času kdy si malej zvykne. Jak je starý?

já si myslím, že když ho naučíš po zavinovačce hned na peřinku, že to zvládne.Teda pokud nemáte v pokoji ňákou pekelnou zimu. Ale oni i když se odkopávaj, tak jim zima není. Náš malej spíš od začátku pod peřinkou a bez problémů

Ahojky.Já ho dala hned od narození pod peřinu.Takže tedko spinká jen v bodýčku a je mu dobře.To se ještě v noci odkope bo mu je teplo. :a:

No moje zkušenost je taková, že pytel je lepší než peřina. Alespoň v očích mýho dítěte. Je mu 14m a když jsem se pokoušela dát mu předevčírem místo pytle peřinu, odmítal jít spát. Jen doufám, že dělají i velikosti pro habány :s:

Malá mi do 3.měsíců spala taky ve zavinovačce.Pak měla perinu než se začla odkopávat a přetáčet se na bříško.A pak jsme ji pořídili spací pytel,aby se pořád neodkopávala.Aby v noci jí nebyla pak zima.
____________________________________
www.veruuu.mondozoo.com -díky za klik :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky