druhý porod

04.11.2009

Ahoj holky,chci se vás zeptat,když tak vidím to téma 3 porod.Jaký je ten druhý?Já měla první vyvolaný.Bolesti od 9ráno a porodila jsem 23:36 v noci,tak chci vědět,jestli je už ten druhý lepší?A nějaké rady,aby to přišlo samo?:-) abych nemusela na vyvolávanej zase?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, jéé tak to tak pročítám a koukám že holky tady to měly strašidelný. Já měla první porod v pohodě. Po třech hodkách byla malá venku ale bolest to byla příšerná. Hlavně asi protože mě přivázaly nohy na kozu a já se z bolesti zad mohla pos...Druhý byl uplně supr. Trval hodinu a půl od začátku kontrakcí, pořád jsem čekala kdy přijdou ty šílený bolesti jako u prvního a furt nic. Pořád se to jakš takš dalo. No a když mi dr píchla vodu tak za 15 minut byla malá u mě. Takže můj druhý porod byl parádní. Doufám že u toho třetího stihnem dojet do porodnice a nebo že to nebude nějak šílený :a:

ahojky tak mě prvního vyvolali po dvouch dnech bolestech v nemocnici pak šel ven za 12hodin od prasknutí vody...tet jsem rodila v dubnu těšila jsem se na rychlý porod a bylo to ještě horší než poprvé :00: sice jsem nepřenášela měla jsemhodně silné poslíky od 38tt a podle dr jsem vypadala na přenášení :00: naštěstí jsem rodila ve 39tt+2dny ...chodila jsem na tury umývala schody a sexik taky byl a pak to přišlo vden kdy byl klidek a ani poslíky nebyli....voda mě nepraskla,ale začla odtékat pozvolna hned začli kontrakce po 8min počkala jsem tři hodky a pak jela sanitou....porodila jsem až za 14hodin :00: malej nechtěl sestoupit dolu a pomalinku jsem se otevírala,kontrakce silnější než u prvního ....no byla jsem unavená nespala jsem vubec chytlo mě to v 11hodin večer :00: a ke konci jsem už měla i černé myšlenky ,že chci i císař..se za to stydím,ale byli to jen bezmocné myšlenky malej byl o pul kila menší než první,ale zdálo se mě,že ho snad ani neporodím musela mě sestra skočit na břicho a pak šel ven a byla uleva :\x: nenastřihly mě tak,že jsem měla jen povrchové ranky a jeden pidi steh a ak to bylo super u prvního mě nastřihly až k zadku a trpěla jsem stím ještě rokly při sexu :? prý to trvalo tak dlouho proto,že jsem tet rodila po 8letech a taky malej měl kratulinkou pup.šnuru...ale neodhaduju říct jaké by to bylo po třetí :///: přeji at to máš rychlééé a nepřenášíš :||): :k:

ahoj, já jsem doufala že druhý bude lepší-rychlejší a budu i na tu bolest připravená lépe, že mě nepřekvapí. No a překvapil. Porodní bolesti jsem měla jen o hodinu méně než u prvního porodu. Úplně jiné bolesti-strašné tlaky na spodek-nemohla jsem ani sedět na míči ani chodit. Myslela jsem že se snad roztrhnu. Takže bych zpětně řekla že druhý porod byl co se týče bolestí horší. I vytlačení malé mě šíleně bolelo-což u prvního porodu jsem spíše měla krásný pocit-nyní jsem upěla. Jediné co bylo jiné je rekonvalescence po šití. Ta byla rychlejší :a:

In reply to by Mag28

Já dodnes nechápu, u bolestí při kterejch jsem u prvního byla na 8cm otevřená se na monitoru neukázala žádná kontrakce :? . Přitom já je pořádně cítila po 5ti minutách :? . Porodila jsem za dvě hodiny po tom monitoru, ale naštval mě tehdy pekelně, i když to nakonec bylo rychlý....
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
http://plucka.mondozoo.com ... díky za klik :wink:

In reply to by plucka

tak to jsme taky měla prý že kontrakce žádný měla jsme u obou křížové a,le před těmi osmi lety stále žádný záznam a já v porodnici trpěla tři dny než jsem porodila jsem si připadala jak kdybych to hrála :00: tet mě zas říkaly podle kontrakcí že už to vypadá na porod a já čekala dalších 10hodin :00: :00:

In reply to by Mag28

já jsem taky řvala jako kdybych šla na porážku. Ještě druhej den jsem se zato styděla. Ani jsem nevěděla že dokážu vyloudit takové hrdelní výkřiky. U prvního porodu jsem ani nepípla...tak jsem ráda že jsem v tom nebyla sama :a:

ahoj,
zrovna nedávno jsem se na to taky ptala a dopadlo to takhle.
Termín druhého jsme měli na 1.11.2009 a porodila jsem o 5 dní dříve, první porod přenášela o 6 dní.
U prvního to začlo ve 3 ráno, pak se to zastavilo a rozjelo až odpoledne, takže se narodil až v půl osmý večer a to mi neodtekla voda. Teď mě začal asi v 6 kontrakce a v 8.30 byl na světě. Sice taky neodtekla voda, ale bylo to tak rychlý. Je fakt, že nástřih byl také jako prvně a o nic lepší, ale zase druhej klučina byl skoro o půl kila těžší, takže to mělo opodstatnění.
Doufám, že to taky budeš mít rychlý a bez bolesti....i když to je asi blbost.

tak já měla druhý porod o hodně lepší, první nekončící hrůza a strašně dlouhý, za to ten druhý, sevšim všudy ani né 3 hodinky a i po něm sem byla rychle fit, a první sem přenášela 8 dní a druhý se narodil o 8 dní dřív. tak přeju taky druhý porod rychlý jako sem měla já

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka