Jaký bude třetí porod?

04.11.2009

Ahojky maminky a těhulky,potřebovala bych radu nebo spíše zkušenost,je tu některá maminka,která už třikrát rodila?Moc by mě zajímalo jaký byl třetí porod oproti předchozím dvěma.Já čekám třetí mimi vlastně po roce od druhého a to druhé bylo narozené za dvě hodiny od začátku kontrakcí,mám to do porodnice 30km a začínám se bát abych tam potřetí stihla dojet,když musím ještě nějak zajistit starší dětičky,vím že to prostě neovlivním,ale strašně nechci rodit doma nebo v autě,prosím prosím písněte mi vaše zkušenosti,děkuju moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ty brdo,tak koukám že opravdu nezbývá než doufat že budu stíhat,to jste měly vážně rychlovky,na jednu stranu je to samozřejmě supr,ale už vidím jak budu meganervní z každýho píchnutí jestli už to nezačíná,moc moc děkuju,štěstí přece přeje připraveným,i když jen psychicky připraveným :a:

Ahoj tak můj třetí porod byl ten nejlepší v 5 ráno jsme volaly sanitku bolesti po 5 minutách ale žádná hrůza silnější menstr.bolest přijaly mě udělaly přípravu 6,30h mi píchly vodu a malej byl 6,50h na světě.

tak třetí porod byl fakt rychlej..v 18hodin odešla zátka..pak začli stahy...ale nijaký..v pulnoc jsme jeli.ale na monitoru nebyli žádný stahy a já se ani neotvítala...během pul hodiny točení..jsem se otevřela na 4cm..a ve 2hodiny ráno byla malá venku...ale já měla rychlý i ty předešlý..všechny bez nástřihu.mužu říct že se zkrátila první doba porodní a top hodně...přeji rychly a pohodový porod.bezbolestně to ale nejde to víš:)

Tak já mám taky 3.porod úspěšně za sebou a porodní doba se mi sakra zkrátila. První porod 5,5 h., druhý 1,5 h. a ten třetí - budu citovat z propouštěcí zprávy: "čas přijetí 12.30, čas porodu 13.10" !!!!! Bylo to prostě jen tak tak. Příště už bych asi rodila v autě :///: Držím palečky, ať všechno dobře dopadne. Jana, Lucka, Eliška a Matýsek.

Ahojky, tak já mám ten třetí už za sebou, byl krásný, pohodový, byla jsem v klidu, vyrovnaná, věděla jsem už přesně, co se děje a co mě čeká, těšila jsem se na mimi... a jinak byl stejný jako ty dva předchozí... všechny porody jsem měla rychlé, od prvních kontrakcí do porodu tři hodiny plus mínus nějaké minuty... i když druhý byl vyvolávaný, tak já měla všechny tři stejné... taky jsem měla strach, že tam nestihneme dojet, ale stihli jsme to, i když malá se narodila asi hodinu poté, co jsme dojeli do porodnice... tak držím palce, ať to dobře dopadne...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka